saltar al contingut principal
Cercar
URV

Experiències URV

Veure vídeo

Soledad Torreblanca

Project Engineer. IDIADA

“Aquest màster et dona la formació adequada per tenir més oportunitats laborals dins del món de l'automoció, ja que la majoria de nous projectes estan enfocats al desenvolupament de vehicles elèctrics i autònoms.”
Veure vídeo

Yaiza de la Cruz

Grau en Llengua i Literatura Catalanes (Universitat Rovira i Virgili)

Màster universitari en Recerca Avançada en Estudis Humanístics (Universitat Rovira i Virgili)

Màster universitari en Formació del Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d'Idiomes (Universitat Rovira i Virgili)

Professora associada del Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili i professora de català a secundària.

“Els futurs estudiants del màster podran endinsar-se en camps específics dins les seves disciplines que potser els eren desconeguts i descobriran nous interessos.”
Veure vídeo

Ricard Joanpere

Testing Engineer. IDIADA.

“Actualment estic fent assajos per validar les diferents bateries dels vehicles elèctrics que sortiran al mercat. Els coneixements obtinguts durant el màster m’han estat de molta ajuda per enfrontar els reptes que es presenten en el dia a dia de la feina.”

Alicia Vickery

Suïssa

Representant de desenvolupament de negoci de 42matters AG

“La meva experiència com a estudiant del màster en Mercats Internacionals de la URV ha estat extremadament positiva. M’ha proporcionat les eines que necessitava per internacionalitzar la meva carrera professional, amb un equilibri de coneixements teòrics i pràctics. Els docents són experts apassionats de la matèria i el curs ha estat un repte molt gratificant. El projecte de final de màster ha estat especialment beneficiós, ja que m’ha permès aplicar els conceptes que havia après a situacions reals. Els coneixements i les habilitats que he adquirit han tingut un paper crucial en el meu desenvolupament professional, fins i tot m’han ajudat a mudar-me a un altre país i trobar-hi oportunitats de feina. En resum, recomano fervorosament el màster a tothom qui estigui interessat en mercats internacionals.”

Dylan Jolly

Regne Unit i Estats Units d'Amèrica (doble nacionalitat)

Director d'operacions a Z Axis Solutions

“El màster en Mercats Internacionals de la URV proporciona l’atmosfera perfecta perquè professionals de tot el món participin en debats reals i projectes col·laboratius. Mitjançant diversos estudis de cas, una aplicació pràctica dels continguts del curs i la comunicació contínua amb un grup multicultural de companys, la URV m’ha donat l’oportunitat de prosperar en diferents llocs de treball d’alt nivell.”

Mariana Jiménez Rodríguez

Puerto Rico

Grau en Història (Universidad de Puerto Rico)

Màster universitari en Recerca Avançada en Estudis Humanístics (Universitat Rovira i Virgili)

Professora d'Història

“El Màster universitari en Recerca Avançada en Estudis Humanístics ha superat les meves expectatives i el recomano perquè ajuda l'estudiant a dirigir-se cap a una línia de recerca amb potencial acadèmic i futur doctoral.”
Veure vídeo

Júlia Vidal

Graduada en Periodisme (Universitat Rovira i Virgili)
Màster universitari en Comunicació Estratègica (Universitat Rovira i Virgili)

Estudiant del Doctorat en Antropologia i Comunicació (Universitat Rovira i Virgili)

“Jo durant el grau en Peridodisme m'havia enfocat més en el periodisme de carrer. I el màster m'ha permès descobrir moltes altres branques dins la comunicació, dins del món de l'empresa i del món acadèmic, fet que m'ha obert moltes portes a l'hora de decidir a què em vul dedicar ara.”
Veure vídeo

Francesc Marginedes

Grau en Antropologia i Evolució Humana (Universitat Rovira i Virgili) Màster Erasmus Mundus en Arqueologia del Quaternari i Evolució Humana (Universitat Rovira i Virgili) Estudiant del Doctorat en Quaternari i Prehistòria (Universitat Rovira i Virgili)

“El fet que sigui Erasmus Mundus t'obre les portes al món. El fet de viatjar i estar en un altre país és una experiència única i t'obre moltes portes”

Eduard Mir Neira

Grau en Llengua i Literatura Hispàniques (Universitat Rovira i Virgili)

Màster Universitari en Recerca Avançada en Estudis Humanístics (Universitat Rovira i Virgili)

Estudiant del Màster universitari en Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d’Idiomes (Universitat de Barcelona)

“Ara soc capaç d'investigar pel meu compte, consultar fonts fiables i d'actualitat, redactar un article científic i fins i tot enviar-lo a una revista.”
Veure vídeo

Fredy Laqui

EV Trainer Engineer. IDIADA.

“La URV compta amb laboratoris d'alt nivell, fet que és molt important per a un enginyer perquè et permet traspassar tots aquests coneixements teòrics que tenim a la pràctica. I, a més a més, el fet de viure a Tarragona per a mi és una experiència molt gratificant. Tot i que és una ciutat molt petita, és una ciutat molt viva i és molt plaent viure-hi. D'altra banda, a prop de Tarragona també hi ha moltes indústries del sector de l'automoció.”