saltar al contingut principal
Cercar
URV

Experiències URV

Maria Elena Montesdeoca

Equador

Gerent d'una empresa pública encarregada d'operar i mantenir centrals de generació tèmica.

“Les destreses apreses en el màster m'han ajudat a realitzar anàlisis de millores i optimització de processos i costos. A més, la combinació de les disciplines de la computació i les matemàtiques és una decisió excel·lent, ja que aquestes dues disciplines es complementen en aquesta època de transformació digital i de gran magnitud de dades, on les matemàtiques ens permeten plantejar els procediments i la computació ens brinda la facilitat de processar de forma àgil la informació.”

Carlos Monteagudo Mañas

RnD Engineer en ToolChefs LTD a Londres

“Les dues disciplines, les matemàtiques i la computació, es complementen i m'han estat útils a l'hora de realitzar el meu treball com a enginyer de programari. Per ser capaços de dissenyar i implementar sistemes que resolguin aquests problemes d'una manera eficient i integrable en un entorn de producció audiovisual, cal estudiar i comprendre models matemàtics complexos i després implementar-los mitjançant les tècniques de computació adequades per aconseguir un producte usable. Per això, veig molt encertada la combinació d'ambdues disciplines en un entorn de recerca i desenvolupament per a gràfics. Els efectes visuals que veiem al cinema a dia d'avui són possibles gràcies a la feina espectacular d'artistes i professionals de l'3D, el qual al seu torn és possible, en última instància, gràcies a matemàtics i enginyers que desenvolupen noves i millors solucions programari innovant constantment.”

Ester Bermúdez Gómez

Espanya

Diplomatura en Fisioteràpia, URV (2002).

Postgrau en Tècniques Específiques, Blanquerna (2003).

Postgrau en Fisioteràpia Neurològica, Universidad Complutense (2007).

Màster universitari en Envelliment i Salut, URV (2012).

Grau en Fisioteràpia, Universidad de Salamanca (2017).

Actualment cursant el programa de doctorat a la URV.

Fisioterapeuta del CSS Monterols, Institut Pere Mata (Reus). Professora associada de Fisioteràpia a la URV.

“El Màster universitari en Envelliment i Salut et permet adquirir coneixements globals del procés d'envelliment que són molt útils si es treballa en aquest camp i que ajuden a millorar la qualitat assistencial. També és molt positiu la introducció en el món de la recerca des del punt de vista de la pràctica diària.”

Flavia Andrea Filipetto Serra

Diplomada en Turisme (URV) i Graduada en Dret (URV).

Màster universitari en Advocacia (URV).

Estudiant del Màster universitari en Dret de l’Empresa i de la Contractació (URV).

Advocada en exercici en un despatx d'advocats propi.

“Crec que al tractar-se d'un màster tant teòric com pràctic, és una avantsala idònia per a iniciar-se en la professió i per començar a tenir contacte amb futurs companys, jutjats, etc. Això facilita molt la transició d'estudiant a professional.”

Marharyta Doronina

Ucraïna

Departament de Compres, Ticnova.

“El màster en Mercats Internacionals és una bona experiència, tant a nivell personal com professional. El programa es basa no solament en assignatures teòriques, sinó també en assignatures pràctiques on els professors comparteixen la seva experiència professional. Una cosa molt important, que complementa el desenvolupament professional, són les pràctiques externes que ofereix. Jo vaig tenir l’oportunitat de fer les pràctiques en un empresa on posteriorment em van oferir feina i estic molt contenta amb la feina que hi desenvolupo. En el pla personal, tant els professors com els companys van ser molt agradables i em van ajudar amb qualsevol problema, la qual cosa va fer que la meva adaptació a un nou país fos ràpida i fàcil.”

Víctor Sabaté Torreblanca

Espanya

Consultor a Deloitte.

Graduat en Administració i Direcció d'Empreses (URV) i en Finances i Comptabilitat (URV).

Màster en Direcció de Recursos Humans (FURV).

Màster universitari en Mercats Internacionals (URV).

“Va ser un gran encert participar en la primera edició del Màster. Anava amb moltes expectatives que es van complir sobradament; un grup docent molt professional, amb una gran qualitat humana i un tracte molt proper. Vam fer un grup d’estudi amb companys de molts països del món que et permet conèixer més sobre els seus orígens i cultura. En l’àmbit professional, em va donar l’oportunitat de fer pràctiques i desenvolupar el meu treball final de màster en una empresa multinacional que, posteriorment, em va obrir portes en l’àmbit laboral. Una gran experiència enriquidora en tots els sentits.”

Tania Molero Aranda

Graduada en Educació Infantil (URV).

Màster interuniversitari en Tecnologia Educativa: E-learning i Gestió del Coneixement (URV).

Actualment treballa en el grup d’investigació ARGET de la URV com a Tècnica d’Investigació.

“El màster m’ha obert un nou món de possibilitats pel que fa a formació i desenvolupament personal, ja que gràcies a ell avui em trobo en un grup d’investigació consolidat amb una beca de projecte que m’està ajudant a seguir amb la meva formació a través d’un doctorat.”

Anna Sánchez Caballé

Graduada en Pedagogia (URV).

Màster interuniversitari en Tecnologia Educativa: E-learning i Gestió del Coneixement (URV).

Doctoranda, membre del grup d'investigació de la URV.

“A nivell professional m'ha enriquit el fet de treballar amb alumnes d'altres punts geogràfics, que d'una altra manera no hagués estat possible. En la mateixa línia, considero molt positiva l'oportunitat que t'ofereix el màster per aprendre de professors de diverses universitats. A més, el fet que no sigui presencial implica el desenvolupament d'una major capacitat d'organització i planificació.”

Elena Deleyto La Cruz

Espanya

Productora i traductora freelance, Barcelona.

“Havia treballat com a traductora uns cinc anys, però no sabia utilitzar cap eina informàtica i necessitava aprendre el vocabulari per poder parlar d’allò que estava fent. El màster em va donar les dues coses.”

Lisa Mann

Estats Units

Directora de B2B Translation, Tarragona.

“Vaig decidir canviar el meu camí professional de l’ensenyament a la traducció, i el màster en Traducció de la URV va ser exactament el que necessitava. El programa em va donar els coneixements i l’experiència necessaris per poder diferenciar-me de la resta en aquest camp cada vegada més competitiu.”