saltar al contingut principal
Cercar
URV

Impacte Social, Cooperació i Voluntariat "URV Solidària"

|alt imatge capcalera|

L’Àrea d’Impacte Social, Cooperació i Voluntariat “URV Solidària”, de l’Oficina de Compromís Social URV, té un personal, uns coneixements i uns equipaments especialment adequats per realitzar accions relacionades amb la cooperació per al desenvolupament, l’acció social i el voluntariat vinculades a la formació o a la recerca: projectes, cursos, organització d'esdeveniments de sensibilització, programes etc.

Les activitats, projectes i programes de la URV Solidària s'alineen amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 que les Nacions Unides van adoptar el setembre de 2015, amb la voluntat d'erradicar la pobresa, protegir el planeta i fer realitat els drets humans de totes les persones.

D'acord amb els mitjans humans, econòmics i materials disponibles, es prioritzen les activitats que tenen a veure amb la cooperació, l’acció social i el voluntariat de naturalesa pròpiament universitària.

Així mateix, la URV Solidària ofereix de manera puntual ajuts d'emergència, així com subvencions a projectes i programes especialment rellevants i que estan a càrrec d'altres institucions, o d’altres activitats que es consideren necessàries.

Destaquem:

  • Estem preparant una campanya molt bèstia! Prepareu-vos!
  • Convocada una estada de pràctiques a la URV Solidària per estudiants de Treball Social URV (15 hores setmanals)

        Codi de la plaça: 2122PRA_OCS_URVSOLI  (TERMINI EXHAURIT)

        Clica per informar-te