saltar al contingut principal
Cercar
URV

URV Solidària

|alt imatge capcalera|

|alt imatge1|

Com a universitat, l’àrea d’impacte social, cooperació i voluntariat “URV Solidària”, de l’Oficina de Compromís Social, té un personal, uns coneixements i uns equipaments especialment adequats per realitzar accions relacionades amb la cooperació per al desenvolupament, l’acció social i el voluntariat vinculades a la formació o a la recerca: projectes, cursos, organització d'esdeveniments de sensibilització, programes etc.

Les activitats, projectes i programes de la URV Solidària s'alineen amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, que les Nacions Unides van adoptar, el setembre de 2015, amb la voluntat d'erradicar la pobresa, protegir el planeta i fer realitat els drets humans de totes les persones.

D'acord amb els mitjans humans, econòmics i materials disponibles, es prioritzen les activitats que tenen a veure amb la cooperació, l’acció social i el voluntariat de naturalesa pròpiament universitària.

Tanmateix, la URV Solidària ofereix de manera puntual ajuts d'emergència, així com subvencions a projectes i programes especialment rellevants i que estan a càrrec d'altres institucions, o d’altres activitats que es consideren necessàries.

Protocol d'acompanyament social extraordinari per causes d'especial vulnerabilitat o d'emergència humanitària de l'estudiantat de la URV

Resolució beques URV Solidària per a cursar titols pròpis de l’àmbit social 2020-21

Fes Voluntariat URV!

  • Comparteix el cartell si ets Voluntari/ària URV
  • Consulta les crides de Voluntariat URV que tenim i inscriu-te!  

Programa de Voluntariat Internacional URV (en suspens fins a nou avís)