saltar al contingut principal
Cercar
URV

Impacte Social, Cooperació i Voluntariat "URV Solidària"

|alt imatge capcalera|

Com a universitat, l’Àrea d’Impacte Social, Cooperació i Voluntariat “URV Solidària”, de l’Oficina de Compromís Social URV, té un personal, uns coneixements i uns equipaments especialment adequats per realitzar accions relacionades amb la cooperació per al desenvolupament, l’acció social i el voluntariat vinculades a la formació o a la recerca: projectes, cursos, organització d'esdeveniments de sensibilització, programes etc.

Les activitats, projectes i programes de la URV Solidària s'alineen amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 que les Nacions Unides van adoptar el setembre de 2015, amb la voluntat d'erradicar la pobresa, protegir el planeta i fer realitat els drets humans de totes les persones.

D'acord amb els mitjans humans, econòmics i materials disponibles, es prioritzen les activitats que tenen a veure amb la cooperació, l’acció social i el voluntariat de naturalesa pròpiament universitària.

Tanmateix, la URV Solidària ofereix de manera puntual ajuts d'emergència, així com subvencions a projectes i programes especialment rellevants i que estan a càrrec d'altres institucions, o d’altres activitats que es consideren necessàries.

Novetats:

Comencem una tasca conjunta amb el Comité Català per als Refugiats de l’ACNUR. La primera acció serà el curs obert a tot l’estudiantat URV “Disseny de Campanyes Creatives. El dret a l’asil i l’Agenda 2030” (1 ECTS, inici curs 12/04/21, inscripció amb codi 2401030)

Oberta inscripció curs Accio Humanitària. Ajuda i emergència (1 ETCS, previst maig 2021)
Properament les V Jornades “Visions d’un Món Desigual” sobre l’ODS 3 “Salut i Benestar” (1 ECTS, 4 sessions obertes i gratuïtes, inscripció a partir de 15/03/21)
Fes Voluntariat URV! (nou l’enllaç a la dreta)
Els Horts Socials URV rebroten! Participa!