saltar al contingut principal
Cercar
URV

Impacte Social, Cooperació i Voluntariat "URV Solidària"

|alt imatge capcalera|

L’Àrea d’Impacte Social, Cooperació i Voluntariat “URV Solidària”, de l’Oficina de Compromís Social URV, té un personal, uns coneixements i uns equipaments especialment adequats per realitzar accions relacionades amb la cooperació per al desenvolupament, l’acció social i el voluntariat vinculades a la formació o a la recerca: projectes, cursos, organització d'esdeveniments de sensibilització, programes etc.

Les activitats, projectes i programes de la URV Solidària s'alineen amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 que les Nacions Unides van adoptar el setembre de 2015, amb la voluntat d'erradicar la pobresa, protegir el planeta i fer realitat els drets humans de totes les persones.

D'acord amb els mitjans humans, econòmics i materials disponibles, es prioritzen les activitats que tenen a veure amb la cooperació, l’acció social i el voluntariat de naturalesa pròpiament universitària.

Així mateix, la URV Solidària ofereix de manera puntual ajuts d'emergència, així com subvencions a projectes i programes especialment rellevants i que estan a càrrec d'altres institucions, o d’altres activitats que es consideren necessàries.

Destaquem:

  • Comença la Campanya de recollida de Joguines Nadal 2021 en col·laboració amb Creu Roja!

Per a més informació sobre la Campanya 2021 clica aquí

Els punts de recollida estàn a punt i romandran fins el dia 22/12/21

I recordeu: joguines noves, no bèl·liques i no sexistes!

  • Ja està obert el curs Transformació social en el món digital!

Informa’t aquí

  • Últimes propostes de Voluntariat Social URV per al curs 2021-22 !

        Tròba-les aquí   (Apartat Voluntariat social i sanitari)