saltar al contingut principal
Cercar
URV

XII Concurs de Disseny de la Carpeta URV


La URV convoca per dotzè any el concurs per escollir la carpeta del curs 2023-24. S'hi poden presentar les persones matriculades en estudis de grau, màster universitari o doctorat de la URV durant el curs 2022-23.

El jurat del concurs escollirà un màxim de 6 propostes finalistes, que se sotmetran a votació electrònica. Podeu participar en la votació tots els estudiants de la URV matriculats en estudis de grau, màster i doctorat durant el curs 2022-23.

Les propostes es poden presentar individualment o en equip, han de ser originals i inèdites i han de respectar els valors que la Universitat té com a referents: la solidaritat, la cooperació, la sostenibilitat, l'equitat de gènere i el respecte a les persones.

Cada persona o equip pot presentar una única proposta, que cal enviar a través del registre electrònic de la URV, o bé dipositar al Registre General de la Universitat (c. de l'Escorxador, s/n, Tarragona) o als registres auxiliars oberts, demanant cita prèvia, fins a les 13.30 h del 13 de gener de 2023.

La persona guanyadora serà premiada amb 600 euros (als quals s'aplicarà la corresponent deducció de l'IRPF, si s'escau). A més, el disseny s'utilitzarà per a la producció de la carpeta del curs 2023-24, que es distribuirà a tota la URV, i en la qual constaran el nom i els cognoms de l'autor o autora i la condició de primer premi del concurs.

Les persones finalistes rebran un xec regal per valor de 150 euros de la Botiga URV.
Notícies