saltar al contingut principal
Cercar
URV

XIII Concurs de Disseny de la Carpeta URV


La URV convoca per tretzè any el concurs per escollir la carpeta del curs 2024-25. S'hi poden presentar les persones matriculades en estudis de grau, màster universitari o doctorat de la URV durant el curs 2023-24.

El jurat del concurs escollirà un màxim de 6 propostes finalistes, que se sotmetran a votació electrònica. Podeu participar en la votació tots els estudiants de la URV matriculats en estudis de grau, màster i doctorat durant el curs 2023-24.

Les propostes es poden presentar individualment o en equip, han de ser originals i inèdites i han de respectar els valors que la Universitat té com a referents: la solidaritat, la cooperació, la sostenibilitat, l'equitat de gènere i el respecte a les persones.

Cada persona o equip pot presentar una única proposta que cal enviar a través del Registre Electrònic de la URV. Podeu presentar les propostes des del 30 de novembre a les 9:00 h fins a les 13.30 h del 22 de gener de 2024.

La persona guanyadora serà premiada amb 600 euros (als quals s'aplicarà la corresponent deducció de l'IRPF, si s'escau). A més, el disseny s'utilitzarà per a la producció de la carpeta del curs 2024-25, que es distribuirà a tota la URV, i en la qual constaran el nom i els cognoms de l'autor o autora i la condició de primer premi del concurs.

Les persones finalistes rebran un xec regal per valor de 150 euros de la Botiga URV.

Notícies