saltar al contingut principal
Cercar
URV

Finançament - Beltran Casellas, Gemma


Beltran Casellas, Gemma

Unió Europea / European Union 
Títol: International Master on Wine Tourism Innovation
Investigador Principal: Beltran Casellas, Gemma
Codi Oficial: 599221-EPP-1-2018-1-ES-EPPKA1-JMD-MOB
Convocatòria: EAC/A05/2017: ERASMUS+ KA1 - Higher Education. Erasmus Mundus Joint Master Degrees (JMDs)
Data d'Inici: 01/10/2018 Data de Finalització: 30/09/2024
Títol: EMJMD on Wine Tourism Innovation
Investigador Principal: Beltran Casellas, Gemma
Codi Oficial: 564513
Convocatòria: EAC/A04/2014: ERASMUS+ KA1 Learning Mobility of Individuals. Erasmus Mundus Joint Master Degrees (JMDs)
Data d'Inici: 01/10/2015 Data de Finalització: 30/09/2020
Estat / Spanish 
Títol: Establecimiento de consorcios microbianos para la mejora de la calidad y estabilidad de los vinos
Investigador Principal: Beltran Casellas, Gemma|Torija Martínez, María Jesús
Codi Oficial: PID2019-108722RB-C33
Convocatòria: Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020. Programa Estatal d'I+D+i Orientada als Reptes de la Societat. Projectes d'I+D+i «Reptes investigació»
Data d'Inici: 01/06/2020 Data de Finalització: 31/05/2023
Títol: Model-guided evolution for balanced attenuation of wine ethanol content by developing non-GMO yeast strains and communities. CoolWine
Investigador Principal: Mas Baron, Alberto
Codi Oficial: PCI2018-092962
Convocatòria: Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020. Programa Estatal d`I+D+i Orientada als Reptes de la Societat. Projectes de'I+D+i 'Programació Conjunta Internacional'
Data d'Inici: 01/05/2018 Data de Finalització: 31/10/2022
Títol: Biotecnologia Enològica
Investigador Principal: Mas Baron, Alberto|Torija Martínez, María Jesús
Codi Oficial: 2017 SGR 00267
Convocatòria: Convocatòria d'ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR).
Data d'Inici: 01/01/2017 Data de Finalització: 30/09/2021
Títol: Metabolismo y efectos protectores de compuestos indólicos en levaduras de interés alimentario
Investigador Principal: Beltran Casellas, Gemma|Torija Martínez, María Jesús
Codi Oficial: AGL2016-77505-C3-3-R
Convocatòria: Pla Estatal d'Investigació Científica y Tècnica i d'innovació 2013-2016. Programa Estatal d`Investigació, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat. Projectes d`R+D+I
Data d'Inici: 30/12/2016 Data de Finalització: 31/12/2020
Títol: NUTRICIÓN NITROGENADA Y SU INFLUENCIA EN LA LIBERACIÓN DE AROMAS VARIETALES TIÓLICOS POR LEVADURAS
Investigador Principal: Beltran Casellas, Gemma
Codi Oficial: IDI-20160102
Convocatòria: Proyectos de Investigación y Desarrollo (PID) del Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI). Modalidad Individual
Data d'Inici: 01/01/2016 Data de Finalització: 31/12/2017
Títol: Biotecnologia Enològica
Investigador Principal: Mas Baron, Alberto
Codi Oficial: 2014 SGR 11
Convocatòria: Convocatòria d'ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR).
Data d'Inici: 01/01/2014 Data de Finalització: 30/04/2017
Títol: Producción y efectos fisiológicos de compuestos bioactivos derivados de aminoacidos aromaticos en poblaciones de levaduras
Investigador Principal: Mas Baron, Alberto|Torija Martínez, María Jesús
Codi Oficial: AGL2013-47300-C3-1-R
Convocatòria: Pla Estatal d'Investigació Científica y Tècnica i d'innovació 2013-2016. Programa Estatal d`Investigació, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat. Projectes d`R+D+I
Data d'Inici: 01/01/2014 Data de Finalització: 30/06/2017
Catalunya / Catalonia 
Altres / Other 
Títol: Biotecnologia Enològica
Investigador Principal: Mas Baron, Alberto
Codi Oficial: 2017PFR-URV-B2-56
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts.
Data d'Inici: 01/01/2018 Data de Finalització: 31/12/2019
Títol: Biotecnologia Enològica
Investigador Principal: Mas Baron, Alberto
Codi Oficial: 2016PFR-URV-B2-53
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts.
Data d'Inici: 01/01/2017 Data de Finalització: 30/06/2019
Títol: Biotecnologia Enològica
Investigador Principal: Mas Baron, Alberto
Codi Oficial: 2015PFR-URV-B2-53
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts.
Data d'Inici: 01/01/2015 Data de Finalització: 31/12/2017
Títol: Biotecnologia Enològica
Investigador Principal: Mas Baron, Alberto
Codi Oficial: 2014PFR-URV-B2-53
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts.
Data d'Inici: 01/01/2014 Data de Finalització: 30/06/2017
Títol: Biotecnologia Enològica
Investigador Principal: Mas Baron, Alberto
Codi Oficial: 2010PFR-URV-B2-06
Convocatòria: Programa de foment de la recerca. Eix B. Assignació de recursos destinats a personal tècnic o administratiu. Activitat B.2. Programa de suport als grups de recerca reconeguts.
Data d'Inici: 01/01/2010 Data de Finalització: 31/12/2016
Contractes d'R+D / R&D contracts 
Títol: ANALISIS DE LOS MECANISMOS DE LA CAPTACION DE NITROGENO POR LEVADURAS NO-SACCHAROMYCES Y SU INCIDENCIA EN LA PRODUCCION DE COMPUESTOS VOLATILES
Investigador Principal: Beltran Casellas, Gemma
Codi Oficial: T16126S
Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca.
Data d'Inici: 01/01/2016 Data de Finalització: 31/12/2017
Contractes de prestació de serveis / Contracts for the provision of services