saltar al contingut principal
Cercar
URV

Docència impartida de la professora Beltran Casellas, Gemma


Docència impartida de la professora Beltran Casellas, Gemma (curs actual)

    GRAU

    Doble titulació de grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • TREBALL DE FI DE GRAU II (G.B)

  • Grau d'Enologia (2014)

  • MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I

  • MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II

  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS

  • BEGUDES FERMENTADES

  • MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA

  • PRÀCTIQUES EXTERNES

  • SEGURETAT ALIMENTÀRIA

  • TREBALL FI DE MÀSTER

  • Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)

  • ADAPTACIÓ A L'ENOLOGIA

  • PRODUCCIÓ DE VINS ESCUMOSOS

  • DOCTORAT

    Programa de Doctorat en Enologia i Biotecnologia

  • ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA

Docència impartida de la professora Beltran Casellas, Gemma (cursos anteriors)


    DOCTORAT

    Programa de Doctorat en Enologia i Biotecnologia

  • ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA
  • GRAU

    Doble titulació de grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • TREBALL DE FI DE GRAU II (G.B)
  • Grau d'Enologia (2009)

  • MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II
  • Grau d'Enologia (2014)

  • CONTROL DE QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS
  • MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I
  • MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II
  • Grau de Biotecnologia (2009)

  • TREBALL DE FI DE GRAU
  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS
  • BEGUDES FERMENTADES
  • MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT
  • MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA
  • PRÀCTIQUES EXTERNES
  • SEGURETAT ALIMENTÀRIA
  • TREBALL FI DE MÀSTER
  • Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)

  • ADAPTACIÓ A L'ENOLOGIA
  • PRODUCCIÓ DE VINS ESCUMOSOS