saltar al contingut principal
Cercar
URV

Finançament - Food Innovation & Engineering


Food Innovation & Engineering

Unió Europea / European Union 
Títol: Innovation for Sustainability and Societal relevance: Partnerships in evidence-based higher education on food systems and climate change
Investigador Principal: Ribalta Vives, Josep
Codi Oficial: 101083056
Convocatòria: ERASMUS-EDU-2022-CBHE: Capacity Building in the field of Higher Education. Topic: ERASMUS-EDU-2022-CBHE-STRAND-2: Capacity Building in the field of Higher Education: Strand 2 - Partnerships for transformation in higher education. Type of Action: ERASMUS-LS ERASMUS Lump Sum Grant
Data d'Inici: 01/01/2023 Data de Finalització: 31/12/2025
Estat / Spanish 
Títol: Comciència. Actividades de divulgación científica de la UCC+i de la URV
Investigador Principal: Cartañà Guasch, Montserrat
Codi Oficial: FCT-20-16259
Convocatòria: Ayudas de la FECYT para el fomento de la cultura científica, tecnológica y de la innovación. Línea de actuación 4. Redes de comunicación y divulgación de la ciencia y la innovación.Modalidad 4.1: Red de Unidades de Cultura Científica y de Innovación (Red UCC+i). Any 2020
Data d'Inici: 01/07/2021 Data de Finalització: 30/06/2022
Títol: MICROENCAPSULACIÓN CON EMULSIONES MEDIANTE MEMBRANAS DINÁMICAS DE POROSIDAD CONTROLADA EMPLEANDO INGREDIENTES DE USO ALIMENTARIO PROCEDENTES DE INSECTOS
Investigador Principal: Güell Saperas, Maria Carmen|Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Codi Oficial: PGC2018-097095-B-I00
Convocatòria: Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020. Programa Estatal de Generació de Coneixement i Enfortiment Científic i Tecnològic del Sistema d'I+D+i, Subprograma Estatal de Generació de Coneixement. 'Projectes d'I+D de Generació de Coneixement»
Data d'Inici: 01/01/2019 Data de Finalització: 30/06/2022
Títol: Adquisición de un microscopio electrónico de rastreo de emisión de campo (FESEM), con cañón focalizado de iones de galio (FIB) y microanálisis de RX (EDX)
Investigador Principal: Llobet Valero, Eduard
Codi Oficial: EQC2018-005278-P-MINI
Convocatòria: Ajuts a infrastructures i equipament científico-tècnic del Subprograma estatal d'infrastructures científiques i tècniques i equipament.
Data d'Inici: 01/01/2018 Data de Finalització: 31/03/2021
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE)
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Codi Oficial: 2017 SGR 01553
Convocatòria: Convocatòria d'ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR).
Data d'Inici: 01/01/2017 Data de Finalització: 30/09/2021
Catalunya / Catalonia 
Títol: NanoFoods
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Codi Oficial: 2021 SGR 00711
Convocatòria: Ajuts per donar suport a l’activitat científica dels grups de recerca de Catalunya (SGR-Cat 2021)
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 30/06/2025
Títol: Utilització de l'espectroscòpia de l'infraroig combinada amb l'anàlisi multivariant per discriminar, classificar i predir olis
Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia
Codi Oficial: 2019 DI 041
Convocatòria: DI - Doctorats industrials
Data d'Inici: 18/09/2019 Data de Finalització: 30/09/2020
Altres / Other 
Títol: NanoFoods
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Codi Oficial: 2023PFR-URV-00711
Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Any 2023
Data d'Inici: 01/01/2023 Data de Finalització: 31/12/2025
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE)
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Codi Oficial: 2022PFR-URV-86
Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Any 2022
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 31/12/2024
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE)
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Codi Oficial: 2021PFR-URV-148
Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Any 2021
Data d'Inici: 01/01/2021 Data de Finalització: 31/12/2024
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE)
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Codi Oficial: 2019PFR-URV-30
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts. Any 2019
Data d'Inici: 01/01/2020 Data de Finalització: 31/12/2023
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE)
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Codi Oficial: 2018PFR-URV-B2-30
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts.
Data d'Inici: 01/01/2019 Data de Finalització: 31/07/2021
Títol: Infraestructura de Recerca
Investigador Principal: Font Capafons, José
Codi Oficial: 2018EQUIP-11
Convocatòria: AJUTS PER AL FINANÇAMENT DE NOU EQUIPAMENT CIENTÍFIC 2018 (2018EQUIP)
Data d'Inici: 16/04/2018 Data de Finalització: 31/12/2020
Títol: Preparación de propuestas para el Aprovechamiento GeneralizadO de biomasa
Investigador Principal: Bengoa , Christophe José
Codi Oficial: 2017EXIT-11
Convocatòria: Ajuts per a la preparació de projectes internacionals a la URV
Data d'Inici: 01/01/2018 Data de Finalització: 31/12/2020
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE)
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Codi Oficial: 2017PFR-URV-B2-30
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts.
Data d'Inici: 01/01/2018 Data de Finalització: 31/12/2019
Títol: Food and Biomass Advanced valorisation
Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia
Codi Oficial: 2018EXIT-02
Convocatòria: Ajuts per a la preparació de projectes internacionals a la URV
Data d'Inici: 01/01/2018 Data de Finalització: 31/12/2019
Contractes d'R+D / R&D contracts 
Títol: PROGRAMA ?PROYECTOS DE I+D:GLOWER-BIO; NUEVAS FORMULACIONES DE COMPLEMENTOS ALIMENTICIOS LIQUIDOS, EN VERSION BIO, MEDIANTE LA UTILIZACION DE TECNOLOGIAS AVANZADAS DE ESTERILIZACION
Investigador Principal: Güell Saperas, Maria Carmen|Ferrando Cogollos, Maria Montserrat|De Lamo Castellvi, Silvia
Codi Oficial: T22025S
Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Subvencions directes de recerca. Any 2022
Data d'Inici: 28/01/2022 Data de Finalització: 01/03/2023
Títol: Obtenció d'ingredients sostenibles a partir d'insectes per a la reformulació d'aliments amb impressió 3D
Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia
Codi Oficial: 2022/04
Convocatòria: Ajuts no competitius de la Diputació de Tarragona gestionats per la URV. Subvencions directes de recerca. Any 2022.
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 31/12/2022
Títol: DISSENY DE PRODUCTE DE COMPLEMENTS ALIMENTARIS ECOLOGICS
Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia
Codi Oficial: T20292S
Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca. Any 2020
Data d'Inici: 25/11/2020 Data de Finalització: 24/02/2021
Títol: Envelliment saludable i sostenible amb aliments rics en proteïnes d'insecte (ESSARPI)
Investigador Principal: Blay Olivé, Maria Teresa
Codi Oficial: 2020CM26
Convocatòria: Ajuts no competitius de la Diputació de Tarragona gestionats per la URV. Subvencions directes de recerca. Any 2020.
Data d'Inici: 01/10/2020 Data de Finalització: 30/06/2021
Títol: Funcionalidad tecnológica de nuevos ingredientes alimentarios
Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia
Codi Oficial: FU19008
Convocatòria: Contractes gestionats pel Servei de Recursos Econòmics de la URV. Convenis de recerca. Any 2019.
Data d'Inici: 07/11/2019 Data de Finalització: 06/11/2021
Contractes de prestació de serveis / Contracts for the provision of services