saltar al contingut principal
Cercar
URV

Requeriments informàtics necessaris per a l'automatrícula en línia

 • Cal tenir instal·lat el visor d'Acrobat Reader a l'ordinador. El resguard de matrícula és un arxiu PDF que podeu imprimir i desar. Podeu descarregar-vos-en la darrera versió aquí.
 • ***Avís per als usuaris de sistema operatiu Windows

  S'ha detectat que a vegades no es tanca el menú desplegable sota el nom de l'estudiant que entra a Automatrícula (s'està treballant per resoldre aquesta incidència, que en algunes versions de Windows interfereix amb les animacions). Si us passa, ho podeu resoldre accedint a la configuració de Windows i seguint els passos següents:

  Botó d'inici de Windows ⇒ Configuració ⇒ Accessibilitat ⇒ Simplifica i personalitza Windows ⇒ El botó de Mostra animacions a Windows ha d'estar actiu.

 • Observacions

  La URV sempre ha ofert les aules d'informàtica dels centres perquè els estudiants sense accés a un ordinador connectat a Internet puguin utilitzar els ordinadors per fer l'automatrícula. Tanmateix, aquest curs 2020-21 no es donarà accés a aquestes aules seguint el consell de les autoritats sanitàries i aplicant les restriccions de presencialitat que recomanen.

  Si no teniu disponibilitat d'ordinador o xarxa, poseu-vos en contacte amb la vostra secretaria per plantejar la vostra situació.