saltar al contingut principal
Cercar
URV

Càtedra sobre el Foment de l'Emprenedoria i la Creació d'Empreses


Què t'oferim

Des de la càtedra URV-Empresa d'Emprenedoria i Creació d'Empreses oferim una sèrie de serveis per a l'emprenedor i el potencial emprenedor.

Si estàs interessat en un d'aquests punts et podem ajudar. Què necessites?

Ets un dels nostres alumnes, o potencial futur alumne, en els diversos cursos tutelats des de la càtedra?

Pots contactar sempre que vulguis amb nosaltres per aclarir dubtes sobre les matèries que vam tractar als cursos, o també si t'agradaria tenir una formació més àmplia sobre l'emprenedoria o fer activitats sobre aquest tema, de manera que et mantindrem informat.

Ets un possible emprenedor?

  • Si tens un projecte que vols fer viable, posa't en contacte amb nosaltres.
  • Si encara no ho tens clar, des de la càtedra podem ajudar-te en temes relacionats amb la formació per empendre i amb els passos per crear la teva empresa. En aquest procés podem col·laborar amb tu en l'anàlisi de la teva idea, l'elaboració del pla d'empresa, del pla comercial, en la gestió per trobar els recursos financers adequats i necessaris, etc.

Ets un emprenedor que ja tens en marxa el teu procés empresarial?

Si una vegada que has posat en marxa el teu projecte consideres que necessites suport estratègic, financer, comercial, etc. que et permeti un millor posicionament en el mercat, un creixement més sostingut, una millora de la relació entre els accionistes promotors, etc., o simplement vols confirmar la marxa correcta  del teu negoci amb l'opinió d'un tercer, des de la càtedra podem donar-te suport gràcies a les experiències empresarials dels membres que la componen i hi col·laboren.

Estàs interessat a fer recerca universitària vinculada a l'emprenedoria i la creació d'empreses?

La URV treballa en temes de recerca vinculats a l'emprenedoria i la creació d'empreses. Per tant, si vols col·laborar amb nosaltres en aquest àmbit estem oberts a comptar amb la teva aportació.

Ets un possible business angel o inversor en projectes empresarials?

Si busques un projecte nou on invertir i compartir els avantatges i les experiències de l'emprenedoria, et podem ajudar a posar-te en contacte amb emprenedors que ens han mostrat els seus projectes, amb opcions de viabilitat i que podem precisar recursos amb bones prespectives de retorn.

Qualsevol altra opció?

Si et sembla que aquests apartats no coincideixen amb tu però globalment l'emprenedoria i la creació d'empreses t'interessen, contacta amb nosaltres per parlar sobre aquest àmbit i treballar-hi.

Dades de contacte

  • Càtedra URV-Empresa sobre emprenedoria i creació d'empreses
  • 977 759 826
  • De dilluns a divendres de 9 h a 15 h i els dimarts de 15h30 a 18h