saltar al contingut principal
Cercar
URV

Càtedra sobre el Foment de l'Emprenedoria i la Creació d'Empreses


Hi ha dos grups de patrocinadors relacionats amb la càtedra.

Promotors

Consell Social de la URV

La Universitat Rovira i Virgili, i en especial el seu Consell Social, tenen interès en fomentar l'esperit emprenedor dels estudiants i professors i la creació d'empreses, especialment aquelles que utilitzen el coneixement i la tecnologia com a base dels seus productes o serveis. Alhora, vol contribuir a la dinamització econòmica de l’entorn geogràfic organitzant accions formatives, mobilitzadores i d'assessorament adreçades a la societat en general i amb l'objectiu de crear noves empreses.

La Diputació de Tarragona

L'activitat de la Unitat d'Ocupació i Emprenedoria està centrada en accions de foment de l'ocupació i de promoció de l'emprenedoria. Addicionalment, s'encarrega de la participació internacional de la Diputació en projectes relacionats amb el desenvolupament econòmic del territori.

Banc Santander

Banc Santander, i en especial Santander Universidades i el seu portal Santander X, tenen interès en fomentar l'esperit emprenedor dels estudiants i la creació d'empreses fomentant accions formatives i oferint beques.

 

Col·laboradors

La plataforma URV Emprèn és un compromis de la URV amb el seu territori per fomentar l'emprenedoria i la creació d'empreses. Vol ser una eina i un punt de partida del qual puguem fer possible un marc d'actuacions coordinat.

Totes les entitats que participen en el projecte de URV Emprèn, són: