Branca: Ciències
Estructura
CURS |
CRÈDITS FORMACIÓ BÀSICA |
CRÈDITS OBLIGATORIS |
CRÈDITS OPTATIUS |
CRÈDITS PRÀCTIQUES EXTERNES |
CRÈDITS TREBALL DE FI DE GRAU |
CRÈDITS TOTALS |
1r |
60 |
-- |
-- |
-- |
--- |
60 |
2n |
-- |
60 |
-- |
-- |
--- |
60 |
3r |
-- |
60 |
-- |
-- |
--- |
60 |
4t |
-- |
-- |
30 |
15 (obligatòria) |
15 (obligatòria) |
60 |
TOTALS |
60 |
120 |
30 |
15 |
15 |
240 |
Continguts (Itinerari a Temps Complet)
1r curs
Codi |
Assignatura |
ECTS |
Tipologia |
Matèria |
Branca de coneixement |
Primer Quadrimestre |
|
19224001 |
Fonaments de Biologia |
6 |
Bàsica |
Biologia |
Ciències |
19224005 |
Estadística |
6 |
Bàsica |
Estadística |
Ciències de la Salut |
19224006 |
Matemàtiques |
6 |
Bàsica |
Matemàtiques |
Ciències |
19224007 |
Física |
6 |
Bàsica |
Física |
Ciències |
19224008 |
Química I |
6 |
Bàsica |
Química |
Ciències |
Segon Quadrimestre |
|
19224002 |
Fisiologia Vegetal i Pràctiques de Biologia |
6 |
Bàsica |
Biologia |
Ciències |
19224003 |
Biologia cel·lular i Genètica |
6 |
Bàsica |
Biologia |
Ciències |
19224004 |
Microbiologia General |
6 |
Bàsica |
Biologia |
Ciències |
19224010 |
Bioquímica |
6 |
Bàsica |
Bioquímica |
Ciències de la Salut |
19224009 |
Química II |
6 |
Bàsica |
Química |
Ciències |
2n curs
Codi |
Assignatura |
ECTS |
Tipologia |
Primer Quadrimestre |
19224102 |
Microbiologia i Bioquímica Enològiques I |
6 |
Obligatòria |
19224103 |
Química Enològica |
6 |
Obligatòria |
19224104 |
Anàlisi Química Enològica I |
3 |
Obligatòria |
19224105 |
Edafologia i Climatologia Vitícoles |
3 |
Obligatòria |
19224106 |
Enologia General I |
6 |
Obligatòria |
19224107 |
Anàlisi Sensorial I |
3 |
Obligatòria |
19224111 |
Ampelologia |
3 |
Obligatòria |
Segon Quadrimestre |
19224101 |
Operacions Bàsiques |
3 |
Obligatòria |
19224108 |
Economia i Màrqueting Vitivinícola |
6 |
Obligatòria |
19224109 |
Microbiologia i Bioquímica Enològiques II |
6 |
Obligatòria |
19224110 |
Anàlisi Química Enològica II |
6 |
Obligatòria |
19224112 |
Viticultura I |
6 |
Obligatòria |
19224113 |
Anàlisi Sensorial II |
3 |
Obligatòria |
3r curs
Codi |
Assignatura |
ECTS |
Tipologia |
Primer Quadrimestre |
19224114 |
Subproductes Vitivinícoles |
3 |
Obligatòria |
19224115 |
Enologia General II |
9 |
Obligatòria |
19224116 |
Cultura Vitivinícola |
6 |
Obligatòria |
19224117 |
Anàlisi Sensorial III |
3 |
Obligatòria |
19224118 |
Anàlisi Instrumental Enològica |
3 |
Obligatòria |
19224119 |
Viticultura II |
6 |
Obligatòria |
Segon Quadrimestre |
19224120 |
Normativa i Legislació Vitivinícola |
3 |
Obligatòria |
19224121 |
Gestió Mediambiental de la Indústria Enològica |
3 |
Obligatòria |
19224122 |
Criança i Envelliment |
6 |
Obligatòria |
19224123 |
Elaboració de Vins Escumosos |
3 |
Obligatòria |
19224124 |
Anàlisi Sensorial IV |
3 |
Obligatòria |
19224125 |
Gestió de la Qualitat i la Seguretat en la Indústria Vitivinícola |
3 |
Obligatòria |
19224127 |
Patologia Vitícola |
3 |
Obligatòria |
19224126 |
Enginyeria Enològica |
6 |
Obligatòria |
4t curs
Codi |
Assignatura |
ECTS |
Tipologia |
Anual |
19224301 |
Treball de Fi de Grau (*) |
15 |
Obligatòria |
Primer Quadrimestre |
19224401 |
Pràctiques Externes (**) |
15 |
Obligatòria |
(*) Per poder matricular l’assignatura de Treball de Fi de Grau, és requisit indispensable haver superat el 70% dels crèdits totals del grau. |
(**) Per poder matricular l’assignatura de Pràctiques Externes, és requisit indispensable haver superat el 60% dels crèdits totals del grau. |
|
Optatives |
6 |
Optativa |
Segon Quadrimestre |
|
Optatives |
24 |
Optativa |
Guia de l’assignatura de Treball de Fi de Grau de la Facultat d'Enologia
Guia de Pràctiques Externes de la Facultat d'Enologia