saltar al contingut principal
Cercar
URV

URV Ciutadana


Preguntes més freqüents

A continuació teniu la resposta a les preguntes més freqüents que poden sorgir. Si encara així teniu qualsevol dubte podeu adreçar-vos a l’ Oficina de Compromís Social (OCS).

Assistència a classe i avaluació

Els alumnes d’aquest programa no estan obligats a fer exàmens, tot i que es recomana fer els treballs obligatoris o substitutius a l’examen per tal de consolidar els aprenentatges que s’estan adquirint.

Donat els interessos dels alumnes del programa, en ocasions els professors poden variar el sistema el sistema d’avaluació (substituint per exemple l’examen per un treball). Si aquest és el vostre interès, els ho haureu de demanar.

En finalitzar l’assignatura el professor ha d’omplir una acta d’avaluació sobre el seguiment i aprofitament en l’assignatura. Aquestes valoracions tot i no tenir validesa acadèmica són útils per l’estudiant. Una vegada els docents ens envien l’acta a la gestió del programa l’alumne pot demanar el seu expedient on es recullen les seves qualificacions.

Campus Virtual

El Campus Virtual de la URV és una de les eines que fan possible un model d'ensenyament que combina l'ensenyament presencial i la utilització de les tecnologies i permet noves propostes docents més flexibles.

Si a l’inici de les classes el docent explica que pel funcionament de l’assignatura farà ús del Campus Virtual, heu de demanar a la coordinació del programa que us doni d’alta per poder accedir a l’espai virtual d’aquesta assignatura.

No tots els professors activen el campus virtual per a la seva assignatura; per això si dubteu, pregunteu-li a ell directament, ja que és qui millor ho sap.

El Carnet de l'Estudiant

Un cop us matriculeu, passeu a formar part de la comunitat universitària, condició que s’acredita mitjançant el carnet d’estudiant, que rebreu en les següents setmanes a la matriculació. Fins llavors, podeu fer servir el comprovant de matrícula. Amb aquest carnet podreu fer ús dels serveis de la Universitat.

Correu electrònic URV

Com a estudiants de la URV tindreu una adreça de correu electrònic que se us genera per defecte al matricular-vos.

Per accedir-hi, ho heu de fer mitjançat l'intranet. El codi d'usuari és el vostre NIF/NIE/Passaport i la clau d'accés inicial serà la data de naixement en format DD-MMM-AA.

* Exemple: 02-MAI-78. El mes MMM pot ser (GEN, FEB, MAR, ABR, MAI, JUN, JUL, AGO, SET, OCT, NOV, DES). Recordeu posar els guions entre el dia, mes i any.

CRAI

La URV disposa d’un Centre de recursos per l'aprenentatge i la investigació (CRAI). A la seva pàgina web trobareu informació dels seus recursos i serveis.

Aules d'informàtica

Les facultats i els centres disposen d’aules d’informàtica, al servei dels estudiant. Allà trobareu equips on podreu consultar el vostre correu electrònic, realitzar treballs, impressions, etc.