saltar al contingut principal
Cercar
URV

Resultats - Grup d'Investigació en Tecnologia d'Aliments


Grup d'Investigació en Tecnologia d'Aliments

Tesis Doctorals Dirigides / Theses 
2021 2022 2023 2024 2025
Publicacions en Revista / Papers 
2021 2022 2023 2024 2025
Títol: Novel protein stabilization in white wine: A study on thermally treated zirconia-alumina composites
Autors: Silva-Barbieri D; Escalona N; Salazar FN; López F; Pérez-Correa JR
Any: 2024 Clau: Article
Revista: Food Research International
País: N/D
Títol: First approach to the use of wood from Mediterranean species for the accelerated aging of alcoholic beverages
Autors: Bargallo-Guinjoan, C; Matias-Guiu, P; Rodriguez-Bencomo, J J; Lopez, F
Any: 2023 Clau: Article
Revista: Wood Science And Technology
País: N/D
Títol: Advances in White Wine Protein Stabilization Technologies
Autors: Silva-Barbieri D; Salazar FN; López F; Brossard N; Escalona N; Pérez-Correa JR
Any: 2022 Clau: Review
Revista: Molecules
País: N/D
Títol: Design of optimal wine distillation recipes using multi-criteria decision-making techniques
Autors: Luna R; López F; Pérez-Correa JR
Any: 2021 Clau: Article
Revista: Computers & Chemical Engineering
País: N/D
Títol: Improvement of Biohydrogen and usable chemical products from glycerol by co-culture of Enterobacter sph1 and Citrobacter Freundii h3 using different supports as surface immobilization
Autors: Maru, Biniam T; Lopez, Francisco; Medina, Francesc; Constanti, Magda
Any: 2021 Clau: Article
Revista: Fermentation
País: N/D
Llibres / Books 
2021 2022 2023 2024 2025
Capítols de Llibre / Book chapters 
2021 2022 2023 2024 2025
Títol: Pisco: Model-based design of new distillation recipes
Autors: Luna R; Matias-Guiu P; López F; Pérez-Correa JR
Any: 2021 Clau: Book Chapters
Altres Documents / Other documents 
2021 2022 2023 2024 2025
Patents Sol.licitades / Patents 
2021 2022 2023 2024 2025
Congressos / Conferences 
2021 2022 2023 2024 2025