saltar al contingut principal
Cercar
URV

Resultats - Biotecnologia Microbiana dels Aliments


Biotecnologia Microbiana dels Aliments

Tesis Doctorals Dirigides / Theses 
2017 2018 2019 2020 2021
Títol: Characterization of non-saccharomyces wine yeasts during desiccation stress imposition
Autor: Gemma Roca Domènech
Director: Rozès, Nicolas Andre Louis (Autor O Coautor) ; Cordero Otero, Ricardo Román (Autor O Coautor) ; Nicolas Rozès; Ricardo Cordero Otero
Universitat: N/D
Any: 2018
País: N/D
Títol: Characterization of non-saccharomyces wine yeasts during desiccation stress imposition
Autor: Gemma Roca Domènech
Director: Rozès, Nicolas Andre Louis (Autor O Coautor) ; Cordero Otero, Ricardo Román (Autor O Coautor) ; Nicolas Rozès; Ricardo Cordero Otero
Universitat: N/D
Any: 2018
País: N/D
Publicacions en Revista / Papers 
2017 2018 2019 2020 2021
Títol: Simulated lees of different yeast species modify the performance of malolactic fermentation by Oenococcus oeni in wine-like medium
Autors: Balmaseda A; Rozès N; Bordons A; Reguant C
Any: 2021 Clau: Article
Revista: Food Microbiology
País: N/D
Títol: Torulaspora delbrueckii promotes malolactic fermentation in high polyphenolic red wines
Autors: Balmaseda A; Rozès N; Bordons A; Reguant C
Any: 2021 Clau: Article
Revista: Lwt-Food Science And Technology
País: N/D
Títol: Impact of changes in wine composition produced by non-Saccharomyces on malolactic fermentation
Autors: Balmaseda A; Rozès N; Leal MÁ; Bordons A; Reguant C
Any: 2021 Clau: Article
Revista: International Journal Of Food Microbiology
País: N/D
Títol: Oxygen consumption rate of lees during sparkling wine (Cava) aging; influence of the aging time
Autors: Pons-Mercadé P; Giménez P; Gombau J; Vilomara G; Conde M; Cantos A; Rozès N; Canals JM; Zamora F
Any: 2021 Clau: Article
Revista: Food Chemistry
País: N/D
Títol: The lipid composition of yeast cells modulates the response to iron deficiency
Autors: Jordá T; Romero AM; Perea-García A; Rozès N; Puig S
Any: 2020 Clau: Article
Revista: Biochimica Et Biophysica Acta-Molecular And Cell Biology Of Lipids
País: N/D
Títol: Basal catalase activity and high glutathione levels influence the performance of non-Saccharomyces active dry wine yeasts
Autors: Torrellas M; Rozès N; Aranda A; Matallana E
Any: 2020 Clau: Article
Revista: Food Microbiology
País: N/D
Títol: Magnesium enhances dehydration tolerance in Schizosaccharomyces pombe by promoting intracellular 5¿-methylthioadenosine accumulation
Autors: Roca-Domènech G; Poblet M; Rozès N; Cordero-Otero R
Any: 2019 Clau: Article
Revista: Yeast
País: N/D
Títol: Occurrence and enological properties of two new non-conventional yeasts (Nakazawaea ishiwadae and Lodderomyces elongisporus) in wine fermentations
Autors: Ruiz J; Ortega N; Martín-Santamaría M; Acedo A; Marquina D; Pascual O; Rozès N; Zamora F; Santos A; Belda I
Any: 2019 Clau: Article
Revista: International Journal Of Food Microbiology
País: N/D
Títol: Enhancing the tolerance of the Starmerella bacillaris wine strain to dehydration stress
Autors: Roca Domènech G., López Martínez G., Barrera E., Poblet M., Rozès N., Cordero-Otero R.
Any: 2018 Clau: Article
Revista: ANNALS OF MICROBIOLOGY
País: N/D
Títol: Enhancing the tolerance of the Starmerella bacillaris wine strain to dehydration stress
Autors: Roca Domènech G; López Martínez G; Barrera E; Poblet M; Rozès N; Cordero-Otero R
Any: 2018 Clau: Article
Revista: Annals Of Microbiology
País: N/D
Títol: Metabolism of Schizosaccharomyces pombe under reduced osmotic stress conditions afforded by fed-batch alcoholic fermentation of white grape must
Autors: Roca-Domènech G, Cordero-Otero R, Rozès N, Cléroux M, Pernet A, Mira de Orduña R
Any: 2018 Clau: Article
Revista: Food Research International
País: N/D
Títol: Regulation of yeast fatty acid desaturase in response to iron deficiency
Autors: Romero A., Jordá T., Rozès N., Martínez-Pastor M., Puig S.
Any: 2018 Clau: Article
Revista: Biochimica Et Biophysica Acta-Molecular And Cell Biology Of Lipids
País: N/D
Llibres / Books 
2017 2018 2019 2020 2021
Capítols de Llibre / Book chapters 
2017 2018 2019 2020 2021
Títol: Una experiencia de valoración del grado de internacionalización de los estudios para trabajar en un mundo global: ¿qué competencias?, ¿qué formación?
Autors: Pilar Iranzo García; Anna Ardévol Grau; Natàlia Català Torres; Montserrat Poblet Icart
Any: 2018 Clau: Book Chapters
Títol: Assessing the level of internationalization of studies for working in a globalized world: Which competences and what training?
Autors: Pilar Iranzo García; Anna Ardévol Grau; Natàlia Català Torres; Montserrat Poblet Icart
Any: 2017 Clau: Book Chapters
Títol: Una experiència de valoració del grau d¿internacionalització dels estudis per treballar en un món global: Quines competències, quina formació?
Autors: Pilar Iranzo García; Anna Ardévol Grau; Natàlia Català Torres; Montserrat Poblet Icart
Any: 2017 Clau: Book Chapters
Altres Documents / Other documents 
2017 2018 2019 2020 2021
Patents Sol.licitades / Patents 
2017 2018 2019 2020 2021
Congressos / Conferences 
2017 2018 2019 2020 2021