Finançament - Biotecnologia Microbiana dels Aliments
Biotecnologia Microbiana dels Aliments
| Unió Europea / European Union |
| Estat / Spanish |
| Títol: Valorización de biomasa lignocelulósica en combustibles y bioplásticos integrando procesos catalíticos y biológicos |
| Investigador Principal: Constantí Garriga, Magdalena|Medina Cabello, Francisco |
| Codi Oficial: PID2024-155804OB-I00 |
| Convocatòria: Ayudas a «Proyectos de Generación de Conocimiento» y a actuaciones para la formación de personal investigador predoctoral asociadas a dichos proyectos, en el marco del Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación 2024-2027. Año 2024 |
| Data d'Inici: 01/09/2025 Data de Finalització: 31/08/2028 |
| Títol: Estrategias de bioprotección para mejorar la gestión de la vinificación: uso de Lachancea thermotolerans y Lactiplantibacillus plantarum |
| Investigador Principal: Reguant Miranda, Cristina|Rozès , Nicolas Andre Louis |
| Codi Oficial: PID2024-158077OB-I00 |
| Convocatòria: Ayudas a «Proyectos de Generación de Conocimiento» y a actuaciones para la formación de personal investigador predoctoral asociadas a dichos proyectos, en el marco del Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación 2024-2027. Año 2024 |
| Data d'Inici: 01/09/2025 Data de Finalització: 31/08/2028 |
| Títol: Lías de levadura como herramienta para promover Oenococcus oeni y la fermentación maloláctica en el vino |
| Investigador Principal: Reguant Miranda, Cristina|Rozès , Nicolas Andre Louis |
| Codi Oficial: PID2021-124943OB-I00 |
| Convocatòria: Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2021-2023. Programa Estatal para Impulsar la Investigación Científico-Técnica y su Transferencia.Subprograma Estatal de Generación de Conocimiento. |
| Data d'Inici: 01/09/2022 Data de Finalització: 28/02/2026 |
| Títol: EFECTO DEL USO DE TORULASPORA DELBRUECKII SOBRE OENOCOCCUS OENI Y LA FERMENTACIÓN MALOLÁCTICA DEL VINO: COMPATIBILIDAD ENTRE CEPAS Y ESTRATEGIAS DE INOCULACIÓN |
| Investigador Principal: Reguant Miranda, Cristina|Rozès , Nicolas Andre Louis |
| Codi Oficial: PGC2018-101852-B-I00 |
| Convocatòria: Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020. Programa Estatal de Generació de Coneixement i Enfortiment Científic i Tecnològic del Sistema d'I+D+i, Subprograma Estatal de Generació de Coneixement. 'Projectes d'I+D de Generació de Coneixement» |
| Data d'Inici: 01/01/2019 Data de Finalització: 30/09/2022 |
| Títol: Enologia Aplicada (ENOLAP) |
| Investigador Principal: Zamora Marín, Fernando |
| Codi Oficial: 2017 SGR 00612 |
| Convocatòria: Convocatòria d'ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR). |
| Data d'Inici: 01/01/2017 Data de Finalització: 30/09/2021 |
| Catalunya / Catalonia |
| Títol: Enologia Aplicada |
| Investigador Principal: Zamora Marín, Fernando |
| Codi Oficial: 2021 SGR 00146 |
| Convocatòria: Ajuts per donar suport a l’activitat científica dels grups de recerca de Catalunya (SGR-Cat 2021) |
| Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 30/06/2025 |
| Altres / Other |
| Contractes d'R+D / R&D contracts |
| Títol: ESTUDIO DEL IMPACTO DE NON-SACCHAROMYCES EN LA FERMENTACION MALOLACTICA CON OENOCOCCUS OENI Y LACTIPLANTIBACILLUS PLANTARUM |
| Investigador Principal: Reguant Miranda, Cristina |
| Codi Oficial: T23140S |
| Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca. Any 2023 |
| Data d'Inici: 12/05/2023 Data de Finalització: 11/05/2024 |
| Títol: TRACTAMENT DE BOTES AMB UV-C |
| Investigador Principal: Portillo Guisado, Maria Del Carmen |
| Codi Oficial: T21275S |
| Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca. Any 2021. |
| Data d'Inici: 13/10/2021 Data de Finalització: 30/06/2022 |
| Títol: Desenvolupament de vins escumosos de cítrics de baixa graduació alcohòlica procedents d'excedents de cítrics de les terres de l'Ebre |
| Investigador Principal: Rozès , Nicolas Andre Louis |
| Codi Oficial: 2021PGR-DIPTA-URV14 |
| Convocatòria: Ajuts no competitius de la Diputació de Tarragona gestionats per la URV. Subvencions directes de recerca. Any 2021. |
| Data d'Inici: 08/01/2021 Data de Finalització: 31/03/2022 |
| Contractes de prestació de serveis / Contracts for the provision of services |
| Títol: SESSIO DE TASTS D'OLIVES ARBEQUINES |
| Investigador Principal: Rozès , Nicolas Andre Louis |
| Codi Oficial: T23133S |
| Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca. Any 2023 |
| Data d'Inici: 19/04/2023 Data de Finalització: 18/05/2023 |
