saltar al contingut principal
Cercar
URV

Finançament - Biotecnologia Microbiana dels Aliments


Biotecnologia Microbiana dels Aliments

Unió Europea / European Union 
Estat / Spanish 
Títol: EFECTO DEL USO DE TORULASPORA DELBRUECKII SOBRE OENOCOCCUS OENI Y LA FERMENTACIÓN MALOLÁCTICA DEL VINO: COMPATIBILIDAD ENTRE CEPAS Y ESTRATEGIAS DE INOCULACIÓN
Investigador Principal: Rozès , Nicolas Andre Louis|Reguant Miranda, Cristina
Codi Oficial: PGC2018-101852-B-I00
Convocatòria: Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020. Programa Estatal de Generació de Coneixement i Enfortiment Científic i Tecnològic del Sistema d'I+D+i, Subprograma Estatal de Generació de Coneixement. 'Projectes d'I+D de Generació de Coneixement»
Data d'Inici: 01/01/2019 Data de Finalització: 31/12/2021
Títol: Enologia Aplicada (ENOLAP)
Investigador Principal: Zamora Marín, Fernando
Codi Oficial: 2017 SGR 00612
Convocatòria: Convocatòria d'ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR).
Data d'Inici: 01/01/2017 Data de Finalització: 30/09/2021
Títol: Biotecnologia Microbiana dels Aliments
Investigador Principal: Rozès , Nicolas Andre Louis
Codi Oficial: 2014 SGR 292
Convocatòria: Convocatòria d'ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR).
Data d'Inici: 01/01/2014 Data de Finalització: 30/04/2017
Catalunya / Catalonia 
Altres / Other 
Títol: Enologia Aplicada (ENOLAP)
Investigador Principal: Zamora Marín, Fernando
Codi Oficial: 2017PFR-URV-B2-89
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts.
Data d'Inici: 01/01/2018 Data de Finalització: 31/12/2019
Títol: Biotecnologia Microbiana dels Aliments
Investigador Principal: Rozès , Nicolas Andre Louis
Codi Oficial: 2016PFR-URV-B2-74
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts.
Data d'Inici: 01/01/2017 Data de Finalització: 30/06/2018
Títol: Biotecnologia Microbiana dels Aliments
Investigador Principal: Rozès , Nicolas Andre Louis
Codi Oficial: 2015PFR-URV-B2-74
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts.
Data d'Inici: 01/01/2015 Data de Finalització: 31/12/2017
Títol: Biotecnologia Microbiana dels Aliments
Investigador Principal: Rozès , Nicolas Andre Louis
Codi Oficial: 2014PFR-URV-B2-74
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts.
Data d'Inici: 01/01/2014 Data de Finalització: 31/12/2016
Títol: Biotecnologia Enològica
Investigador Principal: Mas Baron, Alberto
Codi Oficial: 2010PFR-URV-B2-06
Convocatòria: Programa de foment de la recerca. Eix B. Assignació de recursos destinats a personal tècnic o administratiu. Activitat B.2. Programa de suport als grups de recerca reconeguts.
Data d'Inici: 01/01/2010 Data de Finalització: 31/12/2016
Contractes d'R+D / R&D contracts 
Títol: LA SOCA P29 COM A LISA
Investigador Principal: Cordero Otero, Ricardo Román
Codi Oficial: T19180S
Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca.
Data d'Inici: 01/07/2019 Data de Finalització: 31/12/2019
Títol: IDENTIFICACIO I SELECCIO DE SOQUES DE SACCHAROMYCES SPP. PER L'ELABORACIO DE VINS ESCUMOSOS
Investigador Principal: Rozès , Nicolas Andre Louis
Codi Oficial: T17263S
Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca.
Data d'Inici: 04/12/2017 Data de Finalització: 03/12/2019
Títol: ESTUDI DE LA FERMENTACIO DE L¿'OLIVA ARBEQUINA
Investigador Principal: Bordons De Porrata- Doria, Albert
Codi Oficial: T15253S
Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca.
Data d'Inici: 26/10/2015 Data de Finalització: 25/12/2016
Contractes de prestació de serveis / Contracts for the provision of services