Finançament - Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
| Unió Europea / European Union |
| Títol: Innovation for Sustainability and Societal relevance: Partnerships in evidence-based higher education on food systems and climate change |
| Investigador Principal: Ribalta Vives, Josep |
| Codi Oficial: 101083056 |
| Convocatòria: ERASMUS-EDU-2022-CBHE: Capacity Building in the field of Higher Education. Topic: ERASMUS-EDU-2022-CBHE-STRAND-2: Capacity Building in the field of Higher Education: Strand 2 - Partnerships for transformation in higher education. Type of Action: ERASMUS-LS ERASMUS Lump Sum Grant |
| Data d'Inici: 01/01/2023 Data de Finalització: 31/12/2025 |
| Estat / Spanish |
| Títol: MICROENCAPSULACIÓN CON EMULSIONES MEDIANTE MEMBRANAS DINÁMICAS DE POROSIDAD CONTROLADA EMPLEANDO INGREDIENTES DE USO ALIMENTARIO PROCEDENTES DE INSECTOS |
| Investigador Principal: Güell Saperas, Maria Carmen|Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
| Codi Oficial: PGC2018-097095-B-I00 |
| Convocatòria: Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020. Programa Estatal de Generació de Coneixement i Enfortiment Científic i Tecnològic del Sistema d'I+D+i, Subprograma Estatal de Generació de Coneixement. 'Projectes d'I+D de Generació de Coneixement» |
| Data d'Inici: 01/01/2019 Data de Finalització: 30/06/2022 |
| Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
| Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
| Codi Oficial: 2017 SGR 01553 |
| Convocatòria: Convocatòria d'ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR). |
| Data d'Inici: 01/01/2017 Data de Finalització: 30/09/2021 |
| Catalunya / Catalonia |
| Títol: Circular economy and carbon footprint reduction through biorefinery: converting lignocellulosic biomass into bioplastics, microbial proteins and lignin-based nanofibers |
| Investigador Principal: Constantí Garriga, Magdalena |
| Codi Oficial: 2023 CLIMA 00076 |
| Convocatòria: Ajuts per finançar projectes de recerca per a la mitigació i l'adaptació al canvi climàtic. Any 2023 |
| Data d'Inici: 29/01/2024 Data de Finalització: 28/07/2026 |
| Títol: NanoFoods |
| Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
| Codi Oficial: 2021 SGR 00711 |
| Convocatòria: Ajuts per donar suport a l’activitat científica dels grups de recerca de Catalunya (SGR-Cat 2021) |
| Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 30/06/2025 |
| Altres / Other |
| Títol: NanoFoods |
| Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
| Codi Oficial: 2023PFR-URV-00711 |
| Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Anualitats 2023 i 2024 |
| Data d'Inici: 01/01/2023 Data de Finalització: 31/12/2027 |
| Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
| Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
| Codi Oficial: 2022PFR-URV-86 |
| Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Any 2022 |
| Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 31/12/2024 |
| Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
| Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
| Codi Oficial: 2021PFR-URV-148 |
| Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Any 2021 |
| Data d'Inici: 01/01/2021 Data de Finalització: 31/12/2024 |
| Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
| Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
| Codi Oficial: 2019PFR-URV-30 |
| Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts. Any 2019 |
| Data d'Inici: 01/01/2020 Data de Finalització: 31/12/2023 |
| Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
| Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
| Codi Oficial: 2018PFR-URV-B2-30 |
| Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts. |
| Data d'Inici: 01/01/2019 Data de Finalització: 31/07/2021 |
| Contractes d'R+D / R&D contracts |
| Títol: PARTNERSHIP: UNLEASHING THE SUSTAINABLE POTENTIAL OF INSECT MEALS: ADVANCES IN PROCESSING, SENSORS, AND 3-D PRINTING |
| Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
| Codi Oficial: T24313S |
| Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca. Any 2024 |
| Data d'Inici: 01/09/2024 Data de Finalització: 31/08/2025 |
| Títol: PROGRAMA ?PROYECTOS DE I+D:GLOWER-BIO; NUEVAS FORMULACIONES DE COMPLEMENTOS ALIMENTICIOS LIQUIDOS, EN VERSION BIO, MEDIANTE LA UTILIZACION DE TECNOLOGIAS AVANZADAS DE ESTERILIZACION |
| Investigador Principal: Güell Saperas, Maria Carmen|Ferrando Cogollos, Maria Montserrat|De Lamo Castellvi, Silvia |
| Codi Oficial: T22025S |
| Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Subvencions directes de recerca. Any 2022 |
| Data d'Inici: 28/01/2022 Data de Finalització: 01/03/2023 |
| Títol: Obtenció d'ingredients sostenibles a partir d'insectes per a la reformulació d'aliments amb impressió 3D |
| Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia |
| Codi Oficial: 2022PGR-DIPTA-URV09;2022/04 |
| Convocatòria: Ajuts no competitius de la Diputació de Tarragona gestionats per la URV. Subvencions directes de recerca. Any 2022. |
| Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 31/12/2022 |
| Títol: DISSENY DE PRODUCTE DE COMPLEMENTS ALIMENTARIS ECOLOGICS |
| Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia |
| Codi Oficial: T20292S |
| Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca. Any 2020 |
| Data d'Inici: 25/11/2020 Data de Finalització: 24/02/2021 |
| Títol: Envelliment saludable i sostenible amb aliments rics en proteïnes d'insecte (ESSARPI) |
| Investigador Principal: Blay Olivé, Maria Teresa |
| Codi Oficial: 8004330008-2020-0015330 |
| Convocatòria: Ajuts no competitius de la Diputació de Tarragona gestionats per la URV. Subvencions directes de recerca. Any 2020. |
| Data d'Inici: 01/10/2020 Data de Finalització: 30/06/2021 |
| Contractes de prestació de serveis / Contracts for the provision of services |
