saltar al contingut principal
Cercar
URV

Docència impartida de la professora Mestres Solé, Maria Montserrat


Docència impartida de la professora Mestres Solé, Maria Montserrat (curs actual)

    GRAU

    Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS

  • QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS

  • Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS

  • QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS

  • Grau d'Enologia (2014)

  • ANÀLISI INSTRUMENTAL ENOLÒGICA

  • ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I

  • ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II

  • Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS

  • QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS

  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • PRÀCTIQUES EXTERNES

  • TREBALL FI DE MÀSTER

  • DOCTORAT

    Programa de Doctorat en Enologia i Biotecnologia

  • ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA

Docència impartida de la professora Mestres Solé, Maria Montserrat (cursos anteriors)


    DOCTORAT

    Programa de Doctorat en Enologia i Biotecnologia

  • ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA
  • GRAU

    Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
  • QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
  • Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)

  • PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR
  • QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
  • Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
  • QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
  • Grau d'Enologia (2014)

  • ANÀLISI INSTRUMENTAL ENOLÒGICA
  • ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I
  • ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II
  • QUÍMICA II
  • Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
  • QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA
  • PRÀCTIQUES EXTERNES
  • TREBALL FI DE MÀSTER