saltar al contingut principal
Cercar
URV

Docència impartida de la professora Torija Martínez, María Jesús


Docència impartida de la professora Torija Martínez, María Jesús (curs actual)

    GRAU

    Doble titulació de grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • METABOLISME DE MICROORGANISMES

  • Grau d'Enologia (2014)

  • MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I

  • MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II

  • SELECCIÓ I MILLORA D'INÒCULS ENOLÒGICS

  • TREBALL DE FI DE GRAU

  • Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009)

  • METABOLISME DE MICROORGANISMES

  • Grau de Biotecnologia (2009)

  • TREBALL DE FI DE GRAU

  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • BEGUDES FERMENTADES

  • BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI

  • MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA

  • SEGURETAT ALIMENTÀRIA

  • TREBALL FI DE MÀSTER

  • ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS

  • DOCTORAT

    Programa de Doctorat en Enologia i Biotecnologia

  • ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA

Docència impartida de la professora Torija Martínez, María Jesús (cursos anteriors)


    DOCTORAT

    Programa de Doctorat en Enologia i Biotecnologia

  • ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA
  • GRAU

    Doble titulació de grau d'Enginyeria Informàtica i de Biotecnologia (2014)

  • METABOLISME DE MICROORGANISMES
  • Doble titulació de grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • METABOLISME DE MICROORGANISMES
  • Grau d'Enologia (2009)

  • MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II
  • Grau d'Enologia (2014)

  • MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I
  • MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II
  • SELECCIÓ I MILLORA D'INÒCULS ENOLÒGICS
  • TREBALL DE FI DE GRAU
  • Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009)

  • METABOLISME DE MICROORGANISMES
  • Grau de Biotecnologia (2009)

  • METABOLISME DE MICROORGANISMES
  • TREBALL DE FI DE GRAU
  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • BEGUDES FERMENTADES
  • BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI
  • MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA
  • MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I
  • SEGURETAT ALIMENTÀRIA
  • TREBALL FI DE MÀSTER
  • ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS