saltar al contingut principal
Cercar
URV

Docència impartida de la professora García Sánchez, Dania


Docència impartida de la professora García Sánchez, Dania (curs actual)

    GRAU

    Doble titulació de grau en Biotecnologia i en Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • BIOLOGIA CEL·LULAR

  • MICROBIOLOGIA

  • Doble titulació de grau en Enginyeria Biomèdica i en Enginyeria de Sistemes i Serveis de Telecomunicacions (2019)

  • BIOLOGIA CEL·LULAR

  • Doble titulació de grau en Enginyeria Informàtica i en Biotecnologia (2014)

  • BIOLOGIA CEL·LULAR

  • MICROBIOLOGIA

  • Grau en Bioquímica i Biologia Molecular (2009)

  • BIOLOGIA CEL·LULAR

  • Grau en Biotecnologia (2009)

  • BIOLOGIA CEL·LULAR

  • MICROBIOLOGIA

  • PRÀCTIQUES EXTERNES

  • TREBALL DE FI DE GRAU

  • Grau en Enginyeria Biomèdica (2017)

  • BIOLOGIA CEL·LULAR

  • Grau en Enologia (2014)

  • BIOLOGIA CEL·LULAR I GENÈTICA

  • MICROBIOLOGIA GENERAL

  • Grau en Medicina (2009)

  • BIOLOGIA CEL·LULAR I FONAMENTS DE GENÈTICA

  • Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)

  • MICROBIOLOGIA GENERAL

  • SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS

  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA

  • DOCTORAT

    Programa de Doctorat en Biomedicina

  • BIOMEDICINA

Docència impartida de la professora García Sánchez, Dania (cursos anteriors)


    DOCTORAT

    Programa de Doctorat en Biomedicina

  • BIOMEDICINA
  • GRAU

    Doble titulació de grau en Biotecnologia i en Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • BIOLOGIA CEL·LULAR
  • MICROBIOLOGIA
  • TREBALL DE FI DE GRAU II (G.B)
  • Doble titulació de grau en Enginyeria Biomèdica i en Enginyeria de Sistemes i Serveis de Telecomunicacions (2019)

  • BIOLOGIA CEL·LULAR
  • Doble titulació de grau en Enginyeria Informàtica i en Biotecnologia (2014)

  • BIOLOGIA CEL·LULAR
  • MICROBIOLOGIA
  • Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • Grau en Bioquímica i Biologia Molecular (2009)

  • BIOLOGIA CEL·LULAR
  • Grau en Biotecnologia (2009)

  • BIOLOGIA CEL·LULAR
  • MICROBIOLOGIA
  • PRÀCTIQUES EXTERNES
  • TREBALL DE FI DE GRAU
  • Grau en Enginyeria Biomèdica (2017)

  • BIOLOGIA CEL·LULAR
  • Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • Grau en Enologia (2014)

  • BIOLOGIA CEL·LULAR I GENÈTICA
  • MICROBIOLOGIA GENERAL
  • Grau en Medicina (2009)

  • BIOLOGIA CEL·LULAR I FONAMENTS DE GENÈTICA
  • Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)

  • BIOLOGIA CEL·LULAR I FONAMENTS DE GENÈTICA
  • MICROBIOLOGIA GENERAL
  • SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS
  • Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA