Sou a: Portada > Estudis > Docència impartida de la professora García Sánchez, Dania
Docència impartida de la professora García Sánchez, Dania
Docència impartida de la professora García Sánchez, Dania (curs actual)
GRAU
Doble titulació de Grau d'Enginyeria Biomèdica i d'Enginyeria de Sistemes i Serveis de Telecomunicacions (2019)
BIOLOGIA CEL·LULAR
Doble titulació de Grau d'Enginyeria Informàtica i de Biotecnologia (2014)
BIOLOGIA CEL·LULAR
MICROBIOLOGIA
Doble titulació de Grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biologia Molecular (2014)
BIOLOGIA CEL·LULAR
MICROBIOLOGIA
Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
Grau d'Enginyeria Biomèdica (2017)
BIOLOGIA CEL·LULAR
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
Grau d'Enologia (2014)
BIOLOGIA CEL·LULAR I GENÈTICA
MICROBIOLOGIA GENERAL
Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009)
BIOLOGIA CEL·LULAR
Grau de Biotecnologia (2009)
BIOLOGIA CEL·LULAR
MICROBIOLOGIA
PRÀCTIQUES EXTERNES
TREBALL DE FI DE GRAU
Grau de Medicina (2009)
BIOLOGIA CEL·LULAR I FONAMENTS DE GENÈTICA
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
MICROBIOLOGIA GENERAL
SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
MÀSTER
Begudes Fermentades (2014)
ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA
Docència impartida de la professora García Sánchez, Dania (cursos anteriors)
DOCTORAT
Programa de Doctorat en Biomedicina
- BIOMEDICINA
GRAU
Doble titulació de Grau d'Enginyeria Biomèdica i d'Enginyeria de Sistemes i Serveis de Telecomunicacions (2019)
- BIOLOGIA CEL·LULAR
Doble titulació de Grau d'Enginyeria Informàtica i de Biotecnologia (2014)
- BIOLOGIA CEL·LULAR
- MICROBIOLOGIA
Doble titulació de Grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biologia Molecular (2014)
- BIOLOGIA CEL·LULAR
- MICROBIOLOGIA
- TREBALL DE FI DE GRAU II (G.B)
Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
- FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
- MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
- PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR
Grau d'Enginyeria Biomèdica (2017)
- BIOLOGIA CEL·LULAR
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
- FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
Grau d'Enologia (2014)
- BIOLOGIA CEL·LULAR I GENÈTICA
- MICROBIOLOGIA GENERAL
Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009)
- BIOLOGIA CEL·LULAR
Grau de Biotecnologia (2009)
- BIOLOGIA CEL·LULAR
- MICROBIOLOGIA
- PRÀCTIQUES EXTERNES
- TREBALL DE FI DE GRAU
Grau de Medicina (2009)
- BIOLOGIA CEL·LULAR I FONAMENTS DE GENÈTICA
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
- BIOLOGIA CEL·LULAR I FONAMENTS DE GENÈTICA
- INTEGRACIÓ DE LA NUTRICIÓ I
- MICROBIOLOGIA GENERAL
- SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
- FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
MÀSTER
Begudes Fermentades (2014)
- ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA