saltar al contingut principal
Cercar
URV

Bases de la Distinció Maria Antònia Ferrer

 1. Poden rebre la Distinció M. Antònia Ferrer les persones físiques, col·lectius, entitats o institucions tant de l'àmbit acadèmic i científic com de la societat civil.
   
 2. Han de tenir o haver tingut vinculació amb la URV.
   
 3. Han d'haver dut a terme actuacions o iniciatives en defensa dels drets de les dones.
 1. La comunitat universitària (PDI, PAS i alumnat, membres de Alumni i membres de Iubilo) pot presentar propostes de candidatures a la Distinció.
   
 2. Cal acreditar els mèrits de les candidatures pel que fa a la defensa dels drets de les dones o de la seva visibilització.
   
 3. Cal emplenar el formulari en línia de proposta que es troba al següent enllaç.
   
 4. Les propostes es poden presentar entre el 18 de desembre del 2023 i NOU TERMINI, 24 DE GENER¡¡¡¡, ( el 17 de gener del 2024), ambdós inclosos.

 1. Un jurat format per membres del Consell Assessor de la Unitat d'Igualtat s'encarregarà d'escollir la candidatura guanyadora d'entre totes les presentades per majoria de vots.
   
 2. Els criteris per avaluar les candidatures són:

  a) El compliment dels requisits.

  b) L'impacte social de la tasca duta a terme per la candidatura proposada a la Distinció.

  c) L'impacte en l'àmbit científic i/o acadèmic de la tasca duta a terme per la candidatura proposada a la Distinció.
   
 3. Les candidatures que no siguin finalment seleccionades per rebre la distinció en la present convocatòria es podran tenir en compte per a les convocatòries següents.
 1. La Distinció consisteix en un guardó que fa visible la causa del nomenament i la voluntat de la URV i de la Unitat d'Igualtat de donar suport a les iniciatives preses en aquest sentit.
   
 2. L'entrega de la Distinció M. Antònia Ferrer es fa en un acte institucional a la URV durant al voltant del dia 8 de març, dins dels actes organitzats per commemorar el Dia Internacional de les Dones