saltar al contingut principal
Cercar
URV

Informació per a visitantsInformació general

La Fira d'Ocupació està adreçada a tots els estudiants i titulats/alumni de la URV i és el millor espai per trobar la teva oportunitat professional. L'accés és lliure.

Si assisteixes a la Fira tindràs l'oportunitat de:

  • Lliurar el teu CV directament als tècnics de recursos humans de les empreses, així com intercanviar impressions.

  • Conèixer les empreses i entitats més importants del territori que cerquen professionals qualificats.

  • D'accedir a les seves ofertes de treball.

  • Rebre orientació sobre els perfils professionals més sol·licitats a cada empresa i les carreres professionals que pots desenvolupar.

  • Obtenir assessorament sobre els mecanismes d'accés i les proves de selecció.

  • Conèixer els programes de pràctiques de cada empresa i les places disponibles, en cas que busquis un lloc de pràctiques per a l'estiu o durant el curs.

Recorda que per arribar-hi tens servei de transport públic o aparcament de vehicles, així com connexió Wifi, cafeteria, menjador i un punt d'informació per resoldre qualsevol dubte que et pugui sorgir al llarg d ela jornada.  

A la Fira estan representats diversos sectors econòmics. Independentment del sector econòmic a què pertanyin, són grans empreses que disposen d'una àmplia plantilla, amb perfils professionals de diverses disciplines acadèmiques.

Per tant, qualsevol dels estands pot ser del teu interès, visita'l!!! (independentment del teu ensenyament).


Edició Campus Vila-seca

Per més informació visiteu la pàgina web d'aquesta edició.


Edicions Campus Bellissens

Aquesta edició està adreçada especialment als ensenyaments amb un perfil de gestió i administració (ámbits econòmic, jurídic, turístic i sanitari). Per conèixer més sobre cada empresa i els perfils professionals que requereixen podeu consultar els enllaços següents:


Edicions Campus Sescelades

Aquesta edició està adreçada a la major part de el portal Ensenyaments de la URV, amb especial incidència en les carreres cientificotècniques i tecnològiques. Per conèixer més sobre cada empresa i els perfils professionals que requereixen podeu consultar els enllaços següents:


Edició Campus Terres de l’Ebre (Tortosa)

Per més informació visiteu la pàgina web d'aquesta edició.


Consells pràctics

Prepara i segueix aquests consells pràctics, descarrega l’arxiu pdf en versió imprimible. Aprofita al màxim la visita a la Fira d’Ocupació! Vine al nostre estand i et podrem orientar en molts aspectes relacionats amb el teu procés de recerca de feina.