saltar al contingut principal
Cercar
URV

Programació de l'Auditori Virtual


Dimarts 4 de maig de 2021, 16.00 a 17.00 h

A càrrec de Rosaura Alastruey, experta en networking professional i orientació de la carrera professional; Yolanda Ruiz, professora associada de la URV experta en recursos humans, orientació laboral i psicologia social i Laura Latorre, alumni URV i Talent Manager de l’empresa Freshly Cosmetics.

Establir una xarxa de contactes és una de les estratègies que més interès desperta entre les persones que busquen feina o un canvi en la seva carrera professional. Però no ho és tot, també cal potenciar les competències professionals per gestionar situacions diverses i aportar solucions de qualitat per seguir avançant dia rere dia.

Analitzarem com el networking i les competències professionals poden ajudar-te a destacar en un mercat de treball cada cop més exigent.

Descobreix com pots fer la teva candidatura més atractiva i aconsegueix la feina somiada!

Aquesta xerrada s’emmarca dins la programació dels Alumni URV Talks (més informació)


Dimecres 5 de maig de 2021, 10.00 a 11.30 h

Benvinguda a càrrec de Marina Lorente, ambaixadora UNICAT de la URV, i Marta Domènech, responsable Europe Direct Tarragona. A més comptarem amb la participació d’Alejandro Minano, funcionari de la UE a l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

Qualsevol ciutadà de qualsevol país de la UE pot treballar a les institucions europees, que donen feina a més de 40.000 dones i homes dels 27 països membres de la Unió. Els llocs de treball es troben principalment a Europa, però també a les oficines d'arreu del món.

L'Oficina Europea de Selecció de Personal (EPSO) organitza oposicions per tal de seleccionar personal per ocupar llocs permanents i no permanents. A més del personal permanent, la UE dóna feina també a agents contractuals i temporals, ofereix períodes de pràctiques i manté bases de dades d'experts en diferents àrees.

Treballar en una institució o una agència de la Unió Europea significa estar en un ambient estimulant i exigent. La UE accepta candidats de totes les trajectòries; per això una carrera professional a la UE suposa treballar amb un grup de persones heterogeni i multicultural. També hi ha la possibilitat de treure el màxim partit a les competències lingüístiques.