saltar al contingut principal
Cercar
URV

Orientació Professional


Oferim als estudiants i membres de la comunitat Alumni URV un programa d’orientació per al desenvolupament de la carrera professional. 

Mitjançant accions i programes formatius, us facilitem eines i estratègies per incrementar habilitats i coneixements suficients per a poder planificar i definir el vostre futur professional.

  • Sessions d’Orientació Individual

Us ajudem amb els vostres objectius professionals: avaluar interessos, habilitats, valors i estil de treball, conèixer competències, definir el projecte professional, aprendre a fer un currículum eficaç, superar processos de selecció i entrevistes, desenvolupar estratègies de posicionament en el mercat i definir un pla d'acció per a la recerca d’ocupació.

  • Activitats d’Orientació Grupal

La URV ha integrat als plans d’estudis de tots els graus un Mòdul d’Ocupabilitat de 6 hores de formació. 

Tots els estudiants de màster disposeu d’un Espai per al desenvolupament professional al campus virtual de la URV. L’objectiu principal és crear un espai d’intercanvi i comunicació amb els estudiants de màster i alhora facilitar eines, recursos i estratègies útils que promoguin el seu accés al món professional.

  • Recursos per a la recerca d’ocupació

Accedeix al Portal d’Ocupació de la URV, hi trobaràs recursos d’orientació que t'ajudaran a maximitzar el teu potencial durant tot el procés de recerca de feina. Et destaquem la Guia d’orientació per a l’Ocupació publicada per la URV.