saltar al contingut principal
Cercar
URV

Borsa de treball


A causa del període de vacances, el servei d’intermediació laboral de la URV quedarà interromput del 6 d’agost al 7 de setembre (ambdós inclosos). Aquelles empreses que necessiteu difondre una oferta laboral, ho podreu fer a partir del 8 de setembre enviant un correu electrònic a btreball(ELIMINAR)@urv.cat. Així mateix, els estudiants i/o titulats/des de la URV que estigueu en recerca de feina, podreu consultar les ofertes laborals a través de les xarxes socials d’Ocupació URV: Facebook i Twitter, a partir del 8 de setembre. 


Perfil candidats

La URV posa a disposició dels seus estudiants i titulats una plataforma per gestionar els seus currículums i les oportunitats professionals publicades, es poden donar d'alta al portal de feina els col·lectius següents:

  • Els estudiants amb matrícula vigent a la URV.
  • Les persones que hagin obtingut el seu títol a la URV.
  • Els estudiants d'altres universitats, nacionals o estrangeres, que estiguin cursant estudis a la URV fruit d'un programa de mobilitat.
  • Els estudiants de la Fundació URV matriculats en cursos de postgrau conduents a obtenir títols propis amb una durada igual o superior a un quadrimestre acadèmic, així com les persones que hagin assolit aquests títols.

A més de les ofertes qualificades i les que no requereixen qualificació universitària, l'usuari pot accedir a les ofertes de treball disponibles als portals de la xarxa Trabajando.com.

Per tal de conèixer les funcionalitats de la plataforma podeu consultar el manual d'usuari del candidat.


Perfil ocupadors

Les empreses i entitats poden donar a conèixer les seves ofertes de treball i accedir als candidats de la URV des de la plataforma de Borsa de Treball, de forma totalment gratuïta.

Els ocupadors, un cop s'hagin donat d'alta a la plataforma, poden gestionar directament els processos de selecció, publicar les ofertes, visualitzar directament els currículums i fer el seguiment dels contactes amb els candidats.

Per tal de conèixer totes les funcionalitats de la plataforma podeu consultar el manual d'usuari d'ocupadors.


Tauler de pràctiques extracurriculars

Les ofertes de pràctiques externes extracurriculars dels ensenyaments que gestionem des d’Ocupació URV es publiquen al tauler d’ofertes de pràctiques i no es troben a la plataforma de Borsa de Treball.