saltar al contingut principal
Cercar
URV

AURORA STUDENTS


PROGRAMA DE MOBILITAT AURORA

QUÈ ÉS AURORA?

La Universitat Rovira i Virgili forma part d'Aurora: un multicampus d'universitats de nou països que promou la Comissió Europea per millorar la qualitat de l'educació superior i fer possible que els estudiants obtinguin un títol combinant estudis en diversos països de la UE.

La missió d'Aurora s'alinea amb el compromisos d'internacionalització de la docència i la recerca de la URV i de formació dels estudiants amb les competències, les habilitats i l'actitud per abordar els reptes socials de manera innovadora.

Per complir-los, aquesta aliança estratègica d'universitats europees impulsa la transformació social a través d'oportunitats de formació, mobilitat i cooperació intensiva dels estudiants i el personal docent, investigador, tècnic i de serveis.

Aurora 2030 aprofita l'excel·lència acadèmica per resoldre els reptes socials clau mitjançant la recerca, la transferència i l'educació socialment responsables, l'equitat i la inclusió a tots els nivells i contribueix a l'assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Afavoreix el creixement dels estudiants i el personal de les universitats a través de l'aprenentatge al llarg de la vida, amb un únic campus virtual, l'ús de microcredencials conjuntes, currículums oberts i mobilitats.

Més informació aquí.

► Coneix les universitats AURORA


CONVOCATÒRIES