saltar al contingut principal
Cercar
URV

Estudiants d'intercanvi i mobilitat

Els estudiants i professors estrangers es poden informar de com allotjar-se, durant una estada a la URV, a través de la Borsa d'Habitatge; un servei que pretén ajudar-los a buscar residència en les poblacions on la Universitat és present.

 • Les persones interessades a allotjar-se a la Residència Sant Jordi haurien de contactar directament amb la residència, a l'adreça electrònica resa(ELIMINAR)@resa.es tant per sol·licitar més informació com per fer la reserva a les adreces que es faciliten. La Borsa d'Habitatge i l'Oficina de Relacions Internacionals no es podran encarregar de fer les reserves ni de proporcionar més informació.
 • Des de la Borsa d'Habitatge recomanem la reserva provisional d'una habitació en una residència d'estudiants per als primers dies d'estada a la URV. Un cop arribeu a la URV, us podeu adreçar a les nostres oficines (Avinguda Catalunya, 35 Tarragona) o al PAU (Punt d'Atenció a l'Usuari) de qualsevol centre de la URV i us facilitarem informació completa d'altres allotjaments, com ara pisos de lloguer, habitacions lliures per compartir pis amb altres estudiants.
 • Tot i això, si desitgeu obtenir informació sobre pisos de lloguer o habitacions en pisos d'estudiants compartits abans d'arribar a la URV i no disposeu encara del codi d'usuari i la clau d'accés per accedir-hi a la base de dades, poseu-vos en contacte amb la Borsa d'Habitatge per correu electrònic a bhabitatge(ELIMINAR)@urv.cat  i ens feu la sol·licitud.
 • D'altra banda, l'empresa Houses4u ofereix habitacions en pisos destinats especialment a alumnes estrangers d'intercanvi o de doctorat.

Els estudiants i professors que viatgin a l’estranger poden buscar residència a través de la plataforma Erasmus Play.

 • Erasmus Play és un comparador d'allotjaments de lloguer per estudiants disponible en tota Europa. Permet comparar tota l'oferta d'allotjaments disponibles de forma ràpida i senzilla. A més a més, podràs realitzar una reserva de forma totalment segura, ja que tots els seus allotjaments estan 100% verificats. El procés de reserva és molt senzill:
  - Selecciona el teu destí i les dates. 
  - Compara tots els allotjaments disponibles.
  - Fes clic i reserva de forma totalment segura.
  Hi ha una gran varietat de destins: Milà, París, Oporto, Berlín, Florència, Bolònia, Lisboa, Roma, Londres, Múnich, Frankfurt, Torí, Hèlsinki, Cracòvia, Amsterdam, Estocolm i molts més!