saltar al contingut principal
Cercar
URV

Fira d'Ocupació al Campus Terres de l'Ebre


Informació general

Actualment estem organitzant la VIII Fira d'Ocupació per a la captació i retenció de talent a les Terres de l'Ebre.

Tindrà lloc el proper dia 21 d’abril de 2020 al Campus Terres de l'Ebre, ubicat a Tortosa, i comptarà amb dos torns d'atenció als estands: pel matí d’11:00h a 13:00h i per la tarda de 15:30h a 17:30h.


Informació per a visitants

La Fira d’Ocupació està adreçada a tots els estudiants i titulats/alumni de la Universitat Rovira i Virgili i també a les persones que actualment estan a la recerca d'ocupació, especialment en llocs qualificats. L'accés és lliure.

A la Fira estan representats diversos sectors econòmics. Independentment del sector econòmic a què pertanyin, són grans empreses que disposen d'una àmplia plantilla, amb perfils professionals de diverses disciplines acadèmiques.

Per tant, qualsevol dels estands pot ser del teu interès, visita'l!!! (independentment del teu ensenyament)

Si assisteixes a la Fira tindràs l'oportunitat de:

 • Lliurar el teu CV directament als tècnics de recursos humans de les empreses, així com intercanviar impressions.

 • Conèixer les empreses i entitats més importants del territori que cerquen professionals qualificats.

 • Accedir a les seves ofertes de treball.

 • Rebre orientació sobre els perfils professionals més sol·licitats a cada empresa i les carreres professionals que pots desenvolupar.

 • Obtenir assessorament sobre els mecanismes d'accés i les proves de selecció.

 • Conèixer els programes de pràctiques de cada empresa i les places disponibles, en cas que busquis un lloc de pràctiques per a l'estiu o durant el curs.

Recorda que al Campus Terres de l’Ebre comptem amb una gran zona d’aparcament de vehicles, així com connexió Wifi, cafeteria, menjador i un punt d'informació per resoldre qualsevol dubte que et pugui sorgir al llarg de la jornada.

Per tal de facilitar l'assistència dels estudiants de URV que estan als altres campus i a d'altres persones que actualment busquen feina, posarem a la seva disposició un AUTOBÚS que farà el trajecte d'anada i tornada des del Campus Sescelades de Tarragona (Av. Països Catalans) fins al Campus Terres de l'Ebre. Sempre que hi hagi un mínim de persones inscrites. Ja siguis estudiant, recent titulat o professional en actiu, la Fira és el millor espai per trobar la teva oportunitat.

INSCRIPCIÓ OBLIGATÒRIA. Properament es publicarà més informació i s’obriran les inscripcions.


Informació per a empreses i institucions

La participació a la VIII Fira d’Ocupació per a la captació i retenció de talent a les Terres de l’Ebre és GRATUÏTA per a les empreses i els visitants. Les entitats participants disposen d'un estand propi (una taula amb separadors dels altres estands) amb espai perquè el personal de l'empresa o entitat puguin orientar els visitants en tot allò relacionat amb els processos de selecció i la recerca de feina.

 • Recollida de currículums.
 • Difusió d'ofertes de treball actuals.
 • Explicació i realització de les proves de selecció.
 • Entrevistes de treball.
 • Política d'empresa en la captació de personal.
 • Programes d'estudiants en pràctiques.
 • Disponibilitat de programar activitats o presentacions.

Totes les empreses i entitats disposaran de connexió elèctrica i Wifi, cafeteria i menjador i una àmplia zona d'aparcament de vehicles al costat del campus.

Empreses participants


(Pendent de publicar)


Programa d'activitats

Dimarts, 21 d’abril de 2020 

(Pendent de publicar)

   
   
   
   

Consells pràctics

Prepara i segueix aquests consells pràctics, descarrega l’arxiu pdf en versió imprimible. Aprofita al màxim la visita a la Fira d'Ocupació! Vine al nostre estand i et podrem orientar en molts aspectes relacionats amb el teu procés de recerca de feina.

Què cal preparar abans de la Fira?
 • Decideix quines empreses t'interessen més i visita les seves pàgines web per obtenir informació abans d'apropar-te a l'estand de l'empresa.
 • Aprofita la teva visita per causar bona impressió i consultar els teus dubtes amb el responsables de recursos humans de les empreses.
 • Prepara i actualitza el teu currículum i porta còpies suficients per entregar a les empreses participants que més t'interessin.
 • Consulta la programació de tallers i activitats concretes que es realitzaran i inscriu-te, poden ser interessants per al teu futur professional.
 • Consulta la presentació facilitada pel servei d'Ocupació URV que trobareu en el següent enllaç. Taller d'Orientació Professional: "Prepara't per al Fòrum d'Ocupació Universitària".
Participa activament en la Fira d'Ocupació!
 • Visita els estands d'aquelles empreses que més t'interessin per conèixer com treballen, quines vacants ofereixen actualment, quines fases tenen els seus processos de selecció, etc. És una oportunitat única de tenir a l'abast els responsables de recursos humans de les empreses.
   
 • Aprofita per vendre't com a futur professional competent, demostra les teves habilitats, mostra't cordial i interessat, i obté tota la informació possible per resoldre les teves inquietuds i interessos professionals.