saltar al contingut principal
Cercar
URV

Lliga de Debat Universitària

El dia 2 de març tindrà lloc la Lliga de Debat Universitària de la URV 2023, organitzada per l’Oficina de l’Estudiant.

La Lliga de Debat Universitària de la URV té com a objectiu fomentar el debat i l'intercanvi d'idees dins de la comunitat universitària. Cada edició gira sobre un tema d'actualitat respecte el qual un dels equips ha de defensar la postura a favor i l'altre la postura en contra.

El guanyador de la Lliga de Debat Universitària de la URV podrà participar en representació de la Universitat Rovira i Virgili a la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives d’Universitats, que agrupa les universitats dels territoris de parla catalana.

Tots els detalls sobre la Lliga de Debat Universitària, de la composició dels equips fins als criteris de valoració, passant pel desenvolupament del debat i altres temes els teniu al Reglament:

Reglament de la Lliga de Debat Universitària

Formularis d’inscripció (fins al 31/01/23)

Calendari de debats

Un cop tancant el període d’inscripció, publicarem el calendari de la Lliga perquè tots els participants puguin preparar la competició.

Premis

  • Equip guanyador: 700 €
  • Equip finalista: 400 €
  • Millor orador: 150 €

Material de suport

En aquest apartat posem a la vostra disposició una sèrie de recursos que us resultaran d'utilitat per preparar la vostra participació a la Lliga de Debat Universitària: