saltar al contingut principal
Cercar
URV

Recursos


L'Aula atresora una col·lecció de 2050 pel·lícules, algunes de les quals molt difícils de trobar. Encara que avui sembli que tot es pot trobar en línia o a les plataformes dedicades a la difusió del cinema i el audiovisual, hi ha títols esmunyedissos, invisibles a las cerques, oblidats... que formen part del fons de l'Aula de Cinema i que volem posar a la teva disposició. 

Consulta la nostra col·lecció

Actualment estem generant noves iniciatives per dotar a l'Aula d'un altre tipus de recursos al voltant del patrimoni audiovisual que puguin ser consultables des de qualsevol lloc. Properament, aquí trobareu enllaços de entrevistes a creadores i creadors audiovisuals de Tarragona, col·leccions de podcasts temàtics i publicacions.

  • Pòdcast

    Nous pòdcasts produïts per l'Aula de Cinema i Arts Audiovisuals. No te'ls perdis!

  • Produccions

    Les produccions de documentals formen part de la història de l'Aula i seguim oberts a noves col·laboracions i projectes. Posa't en contacte amb nosaltres i parlem-ne. 

  • Dissenya el teu cicle o cinefòrum

    El cinema és un potent vehicle de transmissió d'idees i coneixements, una eina per generar debat i posicionament a l'entorn de tendències d'actualitat i conflictes històrics. Us convidem a co-dissenyar amb l'Aula cicles i cinefòrums amb interès didàctic.