saltar al contingut principal
Cercar
URV

Comissionada de Relacions amb el Departament d’Educació

Carme Garcia Yeste

L'objectiu principal del Comissionat de Relacions amb el Departament d'Educació és crear-hi un contacte més directe i continuat, amb la finalitat de millorar la resposta a les necessitats dels ensenyaments vinculats a centres educatius i potenciar la creació de projectes conjunts per millorar els graus en Educació. Com a membre de la Comissió d'Accés a la Universitat, el Comissionat pot fer de pont per a l'accés a aquells col·lectius més vulnerables, fomentant les activitats amb els centres de secundària, i col·laborar amb les activitats de divulgació científica de la Universitat cap a la societat.

Currículum

Vaig néixer a Reus l'any 1977.La meva trajectòria investigadora es va iniciar al grup de recerca CREA de la Universitat de Barcelona l'any 1998.

Vaig començar de professora associada a l'URV el 2006. Des del 2014 soc professora agregada del Departament de Pedagogia de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia.

Soc investigadora del grup de recerca consolidat Metodologia de Recerca amb Impacte Social (MEDIS - 2017 SGR 1674) i responsable del grau en Educació Social des del 2016. Coordino l'assignatura troncal Societat, Família i Educació dels graus en Educació. He estat professora al màster interuniversitari oficial en Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania, i soc responsable de pràctiques del màster en Innovació en Intervenció Social i Educativa de la Facultat de Ciències Jurídiques.

He dirigit diferents projectes europeus i estatals (Plan nacional R+D+I) i he estat membre de diferents projectes del Programa marc europeu i Horitzó 2020. També soc autora de diverses publicacions vinculades a inclusió social des de l'educació, actuacions educatives d'èxit, superació de la violència de gènere, etc. en revistes indexades (índex h = 13).