saltar al contingut principal
Cercar
URV

Comissionat de Relacions amb el Departament d’Educació

Carme Garcia Yeste

Currículum

Vaig néixer a Reus l'any 1977. Soc una apassionada del treball per la transformació social, llegir, fer esport i formo part d'un grup excursionista. Fa més de 20 anys que soc voluntària en centres educatius que són comunitats d'aprenentatge. Actualment a l'Institut Escola Mediterrani de Camp Clar.

La meva trajectòria investigadora va començar al grup de recerca CREA de la Universitat de Barcelona, l'any 1998.

Vaig començar de professora associada a l'URV l'any 2006. Actualment, soc professora Agregada (des de 2014) al Departament de Pedagogia. Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia.

Soc investigadora al grup de recerca consolidat: Metodologia de Recerca amb Impacte Social (MEDIS) - 2017 SGR 1674 i responsable del grau d'Educació Social des de 2016. Coordinadora de l'assignatura troncal dels graus d'educació: Societat, família i Educació. Ha sigut professora al màster interuniversitari oficial en estudis de dones, gènere i ciutadania, i es responsable de pràctiques del Màster d'Innovació en Intervenció Social i Educativa de la Facultat de Ciències Jurídiques.

He dirigit diferents projectes a nivell europeu i nacional (Plan Nacional I+D+I) i ha sigut membre de diferents projectes del Programa Marc Europeu i H2020. Autora de diverses publicacions vinculades a inclusió social des de l'educació, actuacions educatives d'èxit, superació de la violència de gènere, etc. en revistes indexades (índex h = 13).

http://orcid.org/0000-0001- 9717-8021