saltar al contingut principal
Cercar
URV

Procediment a seguir un cop finalitzada l'automatrícula

Un cop hagis finalitzat la matrícula, rebràs un correu electrònic de confirmació. Després, has de tenir en compte el següent:

Impressió del rebut

Necessàriament has d'imprimir o quedar-te amb una còpia del rebut de matrícula, el qual:

Si no el pots imprimir des d'on t'has matriculat, pots fer-ho a l'aula d'informàtica del centre (fins a cinc dies naturals). Després d’aquests cinc dies, podreu obtenir-lo a través de la plataforma “Els meus rebuts”.

Comprovació de les dades de matrícula

En el rebut trobaràs informació sobre les assignatures i grups matriculats. Revisa-ho acuradament i comprova que no has comès cap error.

El mateix rebut t'informa de l'import que has d'abonar, així com del número de compte corrent on has domiciliat l'import.

Si vols introduir qualsevol canvi a la matrícula, has de tenir en compte el que determina l'apartat Modificacions de matrícula.

Dades personals

Si has canviat l'adreça, en el moment d'automatricular-te podràs fer la modificació corresponent. Ho podràs fer a l'apartat de dades personals. Si vols pots comprovar quina és la informació que consta actualment aquí.

L'actualització de les dades és un tema important, perquè quan la URV s'ha de posar en contacte amb els estudiants ho fa a través de les dades que consten al sistema informàtic.

Lliurament de material

La URV ofereix als estudiants que es matriculen el material següent:

- Una carpeta
- Una agenda

Des del centre us indicaran el sistema de distribució.

Justificant d'exempció de preus de matrícula

Si en matricular-te no constava al sistema que tenies dret a l'exempció dels preus, però estàs en disposició d'acreditar-ho posteriorment, has de presentar-te a la secretaria del teu centre abans del termini establert per Normativa de matrícula de grau i màster.

Tipus d'exempcions:

- Família nombrosa, víctimes d'actes terroristes, víctimes de violència masclista en l’àmbit de la parella, i discapacitat d'un mínim d'un 33%.