saltar al contingut principal
Cercar
URV

Càtedra d’Innovació i Recerca Turística Salou - Costa Daurada

Aquesta Càtedra ha estat concebuda com una eina de reflexió interdisciplinària, debat i divulgació al voltant del turisme, la Càtedra ha de permetre l'acompliment dels objectius següents:

  • Promoure coneixement, recerca i innovació en turisme per tal de millorar la competitivitat turística de la zona a través de l'aplicació del coneixement que se'n resulti dels estudis que es duguin a terme.
  • Proporcionar les eines per la millora de l'experiència turística del visitant i la qualitat de vida del resident, incloent-hi noves vies de participació ciutadana al binomi territori-destí.
  • Apropar el vincle entre societat i activitat turística. Explicant les aportacions del turisme a la societat a través de reportatges, notícies, i publicacions, a la vegada que integrant el punt de vista de la ciutadania en els òrgans de gestió turística amb propostes de governança compartida com la creació de ponències, processos participatius, etc.
  • Facilitar la cooperació entre agents públics i privats, entre institucions i a empreses del territori.
  • Prestigiar l'activitat turística al territori, fomentant la implicació dels joves (estudiants) en la indústria i del sector turístic a través d'accions de comunicació i formació on-line i presencial: xerrades, jornades, fòrums, seminaris, workshops, etc.
  • Posicionar la Costa Daurada com a referent turístic, també des de la perspectiva acadèmica i d'investigació, aportant reputació a la marca i promovent una estratègia comuna com a destinació més innovadora, sostenible, accessible i intel·ligent.