saltar al contingut principal
Cercar
URV

Càtedra d'Inclusió Social


Membres de la Càtedra


Dra. Carme Borbonès i Brescó 

Directora Honorífica de la Càtedra d'Inclusió Social

És Doctora en Ciències de l'Educació i ha estat Professora Emèrita de la Universitat Rovira i Virgili, també des de la seva creació. Ha estat degana de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia, Vicerectora d'Estudiants, d'Extensió Universitària i Secretària General en aquesta universitat.


Dr. Francesc Valls Fonayet

Codirector de la Càtedra d'Inclusió Social

És Doctor Europeu en Sociologia per la Universitat Rovira i Virgili. A més, és Professor Lector en aquesta universitat i professor visitant a la Universitat de Montpellier 3.


Prof. Maria Victòria Forns Fernández

Codirectora de la Càtedra d'Inclusió Social

Diplomada en Treball Social (UB, 1989), llicenciada en Antropologia Social i Cultural (URV, 2003) i DEA en Estudis Urbans i Moviments Socials (URV, 2006). Ha dirigit durant deu anys el Departament d’Acció Social de Càritas Diocesana de Tarragona i actualment és responsable de l’Ensenyament de Treball Social a la URV. Forns és autora del llibre "El model de prestació dels serveis socials de Catalunya basat en la persona des de la perspectiva local".


Dra. Claudia Maria Anleu Hernández

Investigadora col·laboradora de la Càtedra d'Inclusió Social

És Doctora en Migracions i Mediació Social por la URV, llicenciada en Treball Social (Guatemala) i professora associada del departament d’Antropologia, Filosofia (URV) i Trabajo Social 2010.


Dr. Àngel Belzunegui Eraso

Investigador col·laborador de la Càtedra d'Inclusió Social

És Doctor en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. És professor Titular de la Universitat Rovira i Virgili i professor visitant de la Universitat de Rennes 2, de la Universitat de Montpellier 3 i de la Universitatde Fribourg. També és coordinador del grup de recerca Social & Business Research Laboratory (SBRlab), grup de recerca interuniversitari i interdisciplinar entre la sociologia, l'economia i el dret.


Prof. Jordi Navarro

Investigador col·laborador de la Càtedra d'Inclusió Social

Treballador social, educador social i pedagog. Màster en Direcció Estratègica de l'Empresa. Doctorand en Treball Social. Professor associat del departament d'Antropologia Filosofia i Treball Social (URV) i de l'Escola Lliure El Sol. Ha treballat als SSB de Campclar (Tarragona), Salou i Valls, com a director dels serveis territorials d'ADIGSA a Tarragona i com a treballador social i coordinador de l'EAIA Alt Camp-Conca de Barberà. Actualment exerceix la Direcció Tècnica del SIS Vila-seca. Membre fundador de la Fundació Casal L'Amic. Autor dels llibres «Resi ... què? Resiliència» i «Descobreix l'optimisme Intel.ligent».