Màster interuniversitari en Nutrició i Metabolisme - 20a edició
- Durada
- 60 ECTS
- Places de nou ingrés
- 60
- Modalitat
- Presencial
- Idioma d'impartició
- Castellà (91%) i anglès (9%)
- Horari
Majoritàriament tardes, de dilluns a divendres. Més detalls sobre l’horari.
- Data d’inici i final de la docència
- 25/09/2025 - 23/06/2026
- Coordinació acadèmica
- Dra. Anna Arola Arnal
- Centre de la URV
- Facultat de Química (URV)
- Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili
- Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona
- Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona
- Preu
- 1806€
(preu curs 2024-25)* per a estudiants de la UE, Islàndia, Noruega, Liechtenstein, Suïssa i Andorra* o residents a Espanya).
Resta d'estudiants: 2.913 €.
*Si has obtingut la titulació fora de la UE, en la primera matrícula s'aplicarà la Taxa de trajectòria acadèmica de 218,15 €.
Oficina de l'Estudiant
977 77 99 44
master(ELIMINAR)@urv.cat
El màster oficial en Nutrició i Metabolisme es realitza conjuntament entre la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Barcelona, amb la col·laboració docent de la Universitat de les Illes Balears. A més, compta amb un alt nivell de cooperació d’hospitals, grups de recerca i la indústria alimentària.
El màster respon a la creixent sensibilització sobre la importància entre la dieta i l’alimentació i la salut, amb la formació d’especialistes en els últims avenços en alimentació funcional, la nutrició clínica i la recerca en totes les àrees de la nutrició.
Aquest enfocament dona lloc a tres especialitats:
- Nutrició Clínica: formació de professionals especialitzats en la relació entre dieta i salut. Aprofundiment sobre la nutrició artificial i les principals patologies, intoleràncies i al·lèrgies relacionades amb l'alimentació per centrar-se en la prevenció i abordatge nutricional.
- Aliments Saludables Funcionals i Nutracèutics: formació de professionals especialitzats en perfils nutricionals saludables que dissenyin i formulin nous aliments i nutricèutics. Aprofundiment en la composició dels aliments, dels components bioactius i familiarització amb la legislació i la seguretat alimentària.
- Investigació: iniciació en les eines necessàries per participar en recerca en nutrició bàsica, clínica o aplicada a grups de recerca multidisciplinaris. Aquesta especialització ajuda a continuar els estudis a través d’un programa de doctorat.
El màster ha estat acreditat com excel·lent per la interacció entre recerca i docència.
Universitat Rovira i Virgili i Universitat de Barcelona, universitats referents en nutrició.
Universitats participants
- Universitat Rovira i Virgili (coordinadora)
- Universitat de Barcelona
Institucions col·laboradores
- Universitat de les Illes Balears