saltar al contingut principal
Cercar
URV
Experiències URV

Yaiza de la Cruz

Grau en Llengua i Literatura Catalanes (Universitat Rovira i Virgili)

Màster universitari en Recerca Avançada en Estudis Humanístics (Universitat Rovira i Virgili)

Màster universitari en Formació del Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d'Idiomes (Universitat Rovira i Virgili)

Professora associada del Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili i professora de català a secundària.

“Els futurs estudiants del màster podran endinsar-se en camps específics dins les seves disciplines que potser els eren desconeguts i descobriran nous interessos.”

Quina va ser la teva motivació principal per matricular-te al màster?

Em vaig matricular al màster universitari en Recerca Avançada en Estudis Humanístics com a conseqüència de la bona experiència quan elaborava el treball de fi de grau a la URV. Aquesta breu recerca em va fer despertar l'interès pel món de la recerca i la possibilitat d'anar un pas més enllà pel que fa a l'adquisició de coneixements lingüístics.

Què t'ha agradat més del programa?

El que més destaco del màster és la possibilitat de fer treball interdisciplinari amb estudiants provinents d'altres branques d'humanitats. Així mateix, crec que ofereix un equilibri perfecte entre la formació teòrica en recerca i la pràctica a través de pràctiques en grups d'investigació i l'organització del Congrés de Joves Investigadors en Estudis Humanístics.

Quin impacte ha tingut o creus que pot tenir el màster en la teva carrera professional?

Considero que haver cursat aquest màster ha estat determinant per assolir part de la meva ocupació laboral actual i encara em pot seguir obrint portes dins del sistema universitari. Formar-se en recerca és un complement que pot tenir avantatges al llarg de tota la carrera professional.

Quins motius tens per recomanar el màster?

Els futurs estudiants del màster podran endinsar-se en camps específics dins les seves disciplines que potser els eren desconeguts i hi descobriran nous interessos. A més, el professorat i la coordinació ofereixen un tracte proper i l'horari s’ha dissenyat per compaginar els estudis amb altres obligacions.