saltar al contingut principal
Cercar
URV
Experiències URV

Flavia Andrea Filipetto Serra

Diplomada en Turisme (URV) i Graduada en Dret (URV).

Màster universitari en Advocacia (URV).

Estudiant del Màster universitari en Dret de l’Empresa i de la Contractació (URV).

Advocada en exercici en un despatx d'advocats propi.

“Crec que al tractar-se d'un màster tant teòric com pràctic, és una avantsala idònia per a iniciar-se en la professió i per començar a tenir contacte amb futurs companys, jutjats, etc. Això facilita molt la transició d'estudiant a professional.”

Quina va ser la teva motivació principal d'apuntar-te al màster? 

Després d'acabar la carrera de Dret, la meva il·lusió era poder exercir d'advocada i un dels requisits imprescindibles era tenir el Màster universitari en Advocacia.

Què és el que més t'ha agradat del programa? 
El que més m'ha agradat del màster és la possibilitat que ofereixen de fer pràctiques en despatxos d'advocats. He tingut la sort de realitzar les meves pràctiques en un gran despatx de Tarragona, amb grans professionals dels quals he pogut aprendre moltíssim, sent una experiència enriquidora a nivell personal i professional. A més, he tingut l'experiència directa d'allò que anava a ser el meu futur treball, confirmant la meva gran passió per l'exercici de l'advocacia.

Quin impacte ha tingut el màster en la teva carrera professional? 
Al ser el màster tant teòric com pràctic, crec que es una avantsala idònia per a iniciar-se en la professió i per començar a tenir contacte amb futurs companys, jutjats, etc i això ha facilitat molt la transició d'estudiant a professional.

Quins motius tens per recomanar el màster? 
Els professors són molt qualificats, és un màster teoricopràctic  ideal per a refrescar tots els coneixements adquirits en els anys de la carrera, i al ser pràctic el recomano perquè permet tenir una visió real de la professió. A més, és molt útil per poder superar amb èxit l'Examen d'Accés a la Professió.