saltar al contingut principal
Cercar
URV
Experiències URV

Tania Molero Aranda

Graduada en Educació Infantil (URV).

Màster interuniversitari en Tecnologia Educativa: E-learning i Gestió del Coneixement (URV).

Actualment treballa en el grup d’investigació ARGET de la URV com a Tècnica d’Investigació.

“El màster m’ha obert un nou món de possibilitats pel que fa a formació i desenvolupament personal, ja que gràcies a ell avui em trobo en un grup d’investigació consolidat amb una beca de projecte que m’està ajudant a seguir amb la meva formació a través d’un doctorat.”

Quina va ser la teva motivació principal per apuntar-te al màster?

Realment desconeixia aquest màster i no va ser fins que vaig presentar el meu TFG que un dels professores del meu tribunal me'l va descobrir. En un primer moment s'allunyava molt del que jo tenia pensat fer (Neurociència) però em va entusiasmar la idea d'unir l'educació i la tecnologia, dues àrees que realment m'agraden. Així que aquesta va ser la meva principal motivació.

Què és el que més t'ha agradat del programa?

El que més m'ha agradat del programa ha sigut el poder treballar amb persones d'altres llocs, nacionals i internacionals, i poder escollir la ruta del pla d'estudis i poder aprendre amb professors experts d'altres universitats.

Quin impacte ha tingut el màster en la teva carrera professional?

Doncs, principalment, aquest màster m'ha obert un nou món de possibilitats pel que fa a formació i desenvolupament personal, ja que gràcies a ell avui em trobo en un grup d'investigació consolidat amb una beca de projecte que m'està ajudant a seguir amb la meva formació a través d'un doctorat.

Quin motius tens per recomanar el màster?

Sincerament, no ho tinc molt clar. De fet, quan me'l van recomanar a mi no tenia molt clar per què tenia que seguir aquesta recomanació o seguir amb la meva idea inicial, però ho vaig fer i no me'n penedeixo. Així que el que els diria als futurs estudiants d'aquest màster és que, si els hi agrada la investigació i la innovació en el camp de l'educació no dubtin en realitzar el màster perquè, per què no?