saltar al contingut principal
Cercar
URV
Experiències URV

Anna Sánchez Caballé

Graduada en Pedagogia (URV).

Màster interuniversitari en Tecnologia Educativa: E-learning i Gestió del Coneixement (URV).

Doctoranda, membre del grup d'investigació de la URV.

“A nivell professional m'ha enriquit el fet de treballar amb alumnes d'altres punts geogràfics, que d'una altra manera no hagués estat possible. En la mateixa línia, considero molt positiva l'oportunitat que t'ofereix el màster per aprendre de professors de diverses universitats. A més, el fet que no sigui presencial implica el desenvolupament d'una major capacitat d'organització i planificació.”

Quina va ser la teva motivació principal per apuntar-te al màster?

Em vaig matricular al màster amb la intenció de seguir desenvolupant la meva capacitat investigadora i amb la finalitat de seguir formant-me posteriorment mitjançant un doctorat relacionat amb l'àmbit.

Què és el que més t'ha agradat del programa?

Crec que el punt fort del programa formatiu, i el que més m'ha enriquit a nivell professional, ha sigut el fet de treballar amb alumnes d'altres punts geogràfics que d'una altra manera no hagués estat possible. En la mateixa línia, considero molt positiva l'oportunitat que t'ofereix el màster per aprendre de professors de diverses universitats. A més, el fet de que el màster no sigui presencial implica el desenvolupament d'una major capacitat d'organització i planificació.

Quin impacte ha tingut el màster en la teva carrera professional?

El màster ha impactat d'una banda obrint-me la porta cap als estudis de doctorat i, d'altra banda, marcant una especialització en el meu currículum que pot marcar la diferència.

Quin motius tens per recomanar el màster? 

Principalment recomanaria el màster per dos motius. En primer lloc per l'adquisició d'habilitats investigadores i la possibilitat de seguir amb un doctorat; i en segon lloc, pel creixement professional referent a la gestió i la planificació que desenvolupes durant la realització.