saltar al contingut principal
Cercar
URV
Experiències URV

Daniel Ramírez Corzo

Perú

Llicenciat en Antropologia Social (Pontificia Universidad Católica del Perú).

Postgrau en Sociologia (Universitat de Manchester).

Màster en Antropologia Urbana, Migracions i Intervenció Social (URV).

Treballa com a docent i investigador a la Pontificia Universidad Católica del Perú.

“Aquest és un màster adequat per aquells que, provinent de camps diferents a l’antropologia, vulguin tenir contacte amb la disciplina i aprofitar algunes de les seves eines. Treballadors socials, arquitectes, advocats, poden beneficiar-se del màster.”

Quina va ser la teva motivació principal per apuntar-te al màster?

M'interessava realitzar estudis avençats enfocats específicament en el camp de l'antropologia urbana. A més, la mirada creuada entre antropologia urbana des d'una perspectiva teòrica i la perspectiva de la intervenció social resulta molt estimulant.

Què és el que més t'ha agradat del programa?

La presencia de professores els quals t'exposen a lectures i idees molt diverses i interesants dins del camp de l'antropologia urbana, a més de la possibilitat de llegir i investigar de forma independent.

Quin impacte ha tingut o creus que pot tenir el màster en la teva carrera professional?

Un màster com aquest pot ser útil per a continuar una carrera acadèmica en el sub-camp de l'antropologia urbana o per ampliar les perspectives professionals d'aquells que es dediquen a la intervenció.

Quin motius tens per recomanar el màster?

Es un màster adequat per aquells que, provinent de camps diferents a l'antropologia, vulguin tenir contacte amb la disciplina i aprofitar algunes de les seves eines. Treballadors socials, arquitectes, advocat, poden beneficiar-se del màster.