saltar al contingut principal
Cercar
URV
Experiències URV

Andrea Ariza

València, Espanya.

Llicenciada en Arquitectura Superior (Universitat Politècnica de València).

Màster en Antropologia Urbana, Migracions i Intervenció Social (URV).

Treballa com a urbanista i arquitecta a la ciutat de València.

“El màster m'ha ajudat a enriquir d'una manera molt singular el meu perfil professional, combinant dos àmbits formatius -arquitectura i antropologia- que poques vegades, almenys en l'actualitat, van acompanyats. El recomanaria perquè considero que ofereix una formació transversal i integral que proporciona eines per donar resposta als reptes dels contextos urbans actuals.”

Quina va ser la teva motivació principal per apuntar-te al màster?

La meva motivació principal per matricular-me en el màster va ser que aquest aprofundia en un àmbit formatiu pràcticament inexistent en la carrera d'arquitectura i, tanmateix, fonamental a l'hora de planificar les nostres ciutats.

Què és el que més t'ha agradat del programa?

El que més m'ha agradat del programa és la varietat de l'oferta formativa. Existeixen assignatures més vinculades a l'antropologia urbana però també d'altres relacionades amb la intervenció social.

Quin impacte ha tingut o creus que pot tenir el màster en la teva carrera professional?

Crec que el màster m’ha ajudat a enriquir d'una manera molt singular el meu perfil professional, combinant dos àmbits formatius que poques vegades, almenys en l'actualitat, van acompanyats.

Quin motius tens per recomanar el màster?

Recomanaria el màster perquè considero que ofereix una formació transversal i integral que proporciona eines per donar resposta als reptes dels contextos urbans actuals.