saltar al contingut principal
Cercar
URV
Experiències URV

Laia Raigal Aran

Espanya

Graduada en Infermeria (URV).

Màster en Investigació en Ciències de la Infermeria (URV).

Estudiant del Grau en Psicologia (UOC).

Doctoranda al Programa de Doctorat en Infermeria i Salut de la URV.

Infermera al Pius Hospital de Valls.

“El màster m’ha donat eines per millorar la capacitat crítica, fent sorgir l’anhel de crear un motor de canvi que millori l’atenció a les persones. Cal destacar també la facilitat per compaginar els estudis amb la pràctica assistencial, un requeriment que en el meu cas se’m feia indispensable i que vaig poder compaginar al cent per cent.”

Quina va ser la teva motivació principal apuntar-te al màster?

El meu interès en realitzar aquest màster té relació tant amb els continguts com en les sortides professionals i acadèmiques. D'una banda, el coneixement en recerca donat a la carrera t'obre les portes a conèixer aquest món però no hi ha temps material per aprofundir-hi. A mi, durant la carrera, a través d'assignatures en les quals ens introduïen metodologies d'investigació, em van despertar un interès per la recerca que volia aprofundir. D'altra banda, el màster és de caire oficial, i per tant, m'obria les portes al doctorat. Tinc especial motivació en la docència ja des de fa anys, i un dels camins per alimentar-la és seguir el camí fent el doctorat que actualment estic cursant. 

Què és el que més t'ha agradat del programa?

El que més m'ha agradat d'aquest programa és la proximitat i disponibilitat del professorat. En tot moment m'he sentit guiada i recolzada amb les assignatures per uns docents preparats amb una llarga carrera en investigació. 

Quin impacte ha tingut o creus que pot tenir el màster en la teva carrera professional?

El màster m'ha obert les portes a tenir capacitats per aplicar la recerca a la pràctica clínica de forma eficient. La capacitat crítica i eines per trobar solucions basades en la teoria i la pràctica, dóna lloc a millorar la pràctica assistencial dia a dia.  

Quin motius tens per recomanar el màster?

Crec que el màster ofereix una oferta acadèmica completa en l'àmbit de la recerca. A més, dóna eines per millorar la capacitat crítica, fent sorgir l'anhel de crear un motor de canvi que millori l'atenció a les persones. 

Cal destacar la facilitat per compaginar els estudis amb la pràctica assistencial, un requeriment que se'm feia indispensable en el meu cas i que vaig poder compaginar al cent per cent.