saltar al contingut principal
Cercar
URV
Experiències URV

Yun Luan

Xina

Professora d'Espanyol com a Llengua Estrangera a la Universitat Nanjing Tech, on és directora del Departament d'Espanyol.

“Amb aquest programa he aconseguit un ampli ventall de coneixements teòrico-pràctics, tècniques i eines necessàries i professionals per formar-me professionalment en la investigació i l'ensenyament de l'espanyol com a llengua estrangera. A més, aquesta formació m'ha ajudat a aconseguir una bona feina, que era la meva principal motivació per realitzar el màster, i també a elaborar treballs d'investigació. Recomano aquest programa perquè t'ajudarà molt en la teva carrera acadèmica i professional si vols ser professor o professora d'ELE.”

Quina va ser la teva motivació principal per apuntar-te al màster?

La motivació principal va ser aconseguir una bona feina.

Què és el que més t'ha agradat del programa?

Aquest programa de màster ofereix un ampli ventall de coneixements teòrico-pràctics, tècniques i eines necessàries i professionals per formar professionals en la investigació y l’ensenyament de l’Espanyol com a Llengua Estrangera. 

Quin impacte ha tingut o creus que pot tenir el màster en la teva carrera professional?

El màster em va ajudar a aconseguir una bona feina i a elaborar treballs d’investigació en ELE.

Quin motius tens per recomanar el màster?

Recomano aquest programa de màster perquè t’ajudarà molt en la teva carrera acadèmica i professional si vols ser professor o professora d’ELE.