saltar al contingut principal
Cercar
URV

De Cicles Formatius de Grau Superior a Grau

Per saber si se't poden reconèixer crèdits del teu CFGS en un Grau de la URV, primer has de consultar les correspondències vigents entre CFGS i estudis oficials de grau a l'enllaç següent, que correspon a la pàgina que publica la Generalitat de Catalunya: Convalidació de crèdits de CFGS

  • Pots fer la cerca per estudis de Grau:

A l’oferta formativa dels nostres estudis de Grau, si cliques damunt del que t’interessi trobaràs la correspondència entre CFGS i aquest Grau en concret, per saber quines assignatures són susceptibles de reconeixement.

Si accedeixes amb aquests estudis a la URV a través del procés de preinscripció i el teu CFGS te reconeixement aprovat a la nostra Universitat, incorporarem automàticament al teu expedient de Grau les assignatures que se’t poden reconèixer.

Durant el procés de matrícula hauràs de decidir si vols incorporar tots aquests reconeixements al teu expedient o no. A tal efecte, t’hauràs de posar en contacte amb la secretaria de Campus on es realitzin els estudis de Grau que has de cursar.

Les assignatures que finalment et siguin reconegudes no les hauràs de matricular i s'incorporaran al teu expedient amb la qualificació d'apte, especificant que són assignatures reconegudes. Aquesta qualificació comptabilitzarà a l'efecte de la superació d'assignatura, però no a l'efecte de baremació de l'expedient.

Si vols sol·licitar el reconeixement en cursos posteriors al d'accés, ho hauràs de fer seguint el tràmit administratiu corresponent.

D'acord amb el Decret de preus públics de la Generalitat de Catalunya, hauràs d'abonar el següent:

  • La taxa d'estudi de reconeixement
  • El 20% del preu dels crèdits reconeguts

Pots consultar aquí els preus.