saltar al contingut principal
Cercar
URV

Resultats - Esteve Zarzoso, Braulio


Esteve Zarzoso, Braulio

Tesis Doctorals Dirigides / Theses 
2021 2022 2023 2024 2025
Publicacions en Revista / Papers 
2021 2022 2023 2024 2025
Títol: Screening and characterization of indigenous Saccharomyces cerevisiae and non-Saccharomyces yeasts isolated from Sicilian vineyards
Autors: Fazio, Nunzio Alberto; Pino, Alessandra; Foti, Paola; Esteve-Zarzoso, Braulio; Randazzo, Cinzia L; Torija, Maria-Jesus; Caggia, Cinzia
Any: 2024 Clau: Article
Revista: Food Bioscience
País: N/D
Títol: Succinic acid significantly affects the global expression of Oenococcus oeni PSU-1
Autors: Torres-Guardado, Rafael; Esteve-Zarzoso, Braulio; Rozes, Nicolas; Bordons, Albert; Reguant, Cristina
Any: 2024 Clau: Article
Revista: Oeno One
País: N/D
Títol: Succinic acid production by wine yeasts and the influence of GABA and glutamic acid
Autors: Torres-Guardado, Rafael; Rozes, Nicolas; Esteve-Zarzoso, Braulio; Reguant, Cristina; Bordons, Albert
Any: 2024 Clau: Article
Revista: International Microbiology
País: N/D
Títol: Microbial interactions in alcoholic beverages
Autors: Torres-Guardado, Rafael; Esteve-Zarzoso, Braulio; Reguant, Cristina; Bordons, Albert
Any: 2022 Clau: Review
Revista: International Microbiology
País: N/D
Títol: Influence of succinic acid on Oenococcus oeni and malolactic fermentation
Autors: Torres-Guardado, Rafael; Rozes, Nicolas; Esteve-Zarzoso, Braulio; Reguant, Cristina; Bordons, Albert
Any: 2022 Clau: Article
Revista: Oeno One
País: N/D
Llibres / Books 
2021 2022 2023 2024 2025
Capítols de Llibre / Book chapters 
2021 2022 2023 2024 2025
Altres Documents / Other documents 
2021 2022 2023 2024 2025
Patents Sol.licitades / Patents 
2021 2022 2023 2024 2025
Congressos / Conferences 
2021 2022 2023 2024 2025