saltar al contingut principal
Cercar
URV

Finançament - Blay Olivé, Maria Teresa


Blay Olivé, Maria Teresa

Unió Europea / European Union 
Estat / Spanish 
Títol: Modulación de los receptores del gusto con componentes naturales de los alimentos para un envejecimiento saludable
Investigador Principal: Ardèvol Grau, Anna|Terra Barbadora, Ximena
Codi Oficial: PID2021-122636OB-I00
Convocatòria: Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2021-2023. Programa Estatal para Impulsar la Investigación Científico-Técnica y su Transferencia.Subprograma Estatal de Generación de Conocimiento.
Data d'Inici: 01/09/2022 Data de Finalització: 31/08/2026
Títol: Efectos sobre la salud de productos proteicos derivados de altramuz: foco en la función intestinal y estatus metabólico
Investigador Principal: Jorba Martin, Rosa Maria
Codi Oficial: PID2020-114422RR-C55
Convocatòria: Programa Estatal de Generación de Conocimiento y Fortalecimiento Científico y Tecnológico del Sistema de I+D+i y del Programa Estatal de I+D+i Orientada a los Retos de la Sociedad, del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020. Ayudas a Proyectos de I+D+i 2020. Modalidad: Retos Investigación. Any 2020
Data d'Inici: 01/09/2021 Data de Finalització: 31/08/2024
Títol: Efectos preventivos a largo plazo de componentes bioactivos de los alimentos en el tracto gastrointestinal frente a retos metabólicos sobre la homeóstasis: dieta obesogénica y envejecimiento
Preventive long-lasting effects of food bioactives on gastrointestinal tract under metabolic homeostatic challenges: obesogenic diet and aging - BIOGUT
Investigador Principal: Ardèvol Grau, Anna|Pinent Armengol, Montserrat
Codi Oficial: AGL2017-83477-R
Convocatòria: Pla Estatal d'Investigació Científica y Tècnica i d'innovació 2013-2016. Programa Estatal d`Investigació, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat. Projectes d`R+D+I
Data d'Inici: 01/01/2018 Data de Finalització: 30/06/2022
Títol: MOBIOFOOD-Molecular Bioactivity of Food- Bioactivitat Molecular dels Aliments
Investigador Principal: Blay Olivé, Maria Teresa|Pinent Armengol, Montserrat
Codi Oficial: 2017 SGR 00289
Convocatòria: Convocatòria d'ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR).
Data d'Inici: 01/01/2017 Data de Finalització: 30/09/2021
Catalunya / Catalonia 
Títol: Molecular Bioactivity of Food- Bioactivitat Molecular dels Aliments
Investigador Principal: Pinent Armengol, Montserrat
Codi Oficial: 2021 SGR 00201
Convocatòria: Ajuts per donar suport a l’activitat científica dels grups de recerca de Catalunya (SGR-Cat 2021)
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 30/06/2025
Altres / Other 
Títol: MOBIOFOOD-Molecular Bioactivity of Food- Bioactivitat Molecular dels Aliments
Investigador Principal: Blay Olivé, Maria Teresa|Pinent Armengol, Montserrat
Codi Oficial: 2019PFR-URV-07
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts. Any 2019
Data d'Inici: 01/01/2020 Data de Finalització: 31/12/2022
Títol: MOBIOFOOD-Molecular Bioactivity of Food- Bioactivitat Molecular dels Aliments
Investigador Principal: Blay Olivé, Maria Teresa
Codi Oficial: 2018PFR-URV-B2-07
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts.
Data d'Inici: 01/01/2019 Data de Finalització: 31/07/2021
Títol: Infraestructura de Recerca
Investigador Principal: Mas Baron, Alberto
Codi Oficial: 2018EQUIP-01
Convocatòria: AJUTS PER AL FINANÇAMENT DE NOU EQUIPAMENT CIENTÍFIC 2018 (2018EQUIP)
Data d'Inici: 16/04/2018 Data de Finalització: 30/06/2019
Títol: MOBIOFOOD-Molecular Bioactivity of Food- Bioactivitat Molecular dels Aliments
Investigador Principal: Blay Olivé, Maria Teresa
Codi Oficial: 2017PFR-URV-B2-07
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts.
Data d'Inici: 01/01/2018 Data de Finalització: 31/12/2019
Contractes d'R+D / R&D contracts 
Títol: Envelliment saludable i sostenible amb aliments rics en proteïnes d'insecte (ESSARPI)
Investigador Principal: Blay Olivé, Maria Teresa
Codi Oficial: 2020CM26
Convocatòria: Ajuts no competitius de la Diputació de Tarragona gestionats per la URV. Subvencions directes de recerca. Any 2020.
Data d'Inici: 01/10/2020 Data de Finalització: 30/06/2021
Contractes de prestació de serveis / Contracts for the provision of services