saltar al contingut principal
Cercar
URV

Docència impartida del professor Cano Lira, José Francisco


Docència impartida del professor Cano Lira, José Francisco (curs actual)

    GRAU

    Doble titulació de grau en Biotecnologia i en Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • MICROBIOLOGIA

  • Doble titulació de grau en Enginyeria Informàtica i en Biotecnologia (2014)

  • MICROBIOLOGIA

  • Doble titulació de grau en Enginyeria Química i en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2019)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS

  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS

  • Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS

  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS

  • Grau en Biotecnologia (2009)

  • MICROBIOLOGIA

  • Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS

  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS

  • Grau en Enologia (2014)

  • MICROBIOLOGIA GENERAL

  • Grau en Medicina (2009)

  • MICROBIOLOGIA I PARASITOLOGIA GENERALS

  • Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)

  • MICROBIOLOGIA GENERAL

  • SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS

  • Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS

  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS

  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA

  • DOCTORAT

    Programa de Doctorat en Biomedicina

  • BIOMEDICINA

  • Programa de Doctorat en Enologia i Biotecnologia

  • ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA

Docència impartida del professor Cano Lira, José Francisco (cursos anteriors)


    DOCTORAT

    Programa de Doctorat en Biomedicina

  • BIOMEDICINA
  • Programa de Doctorat en Enologia i Biotecnologia

  • ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA
  • GRAU

    Doble titulació de grau en Biotecnologia i en Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • MICROBIOLOGIA
  • Doble titulació de grau en Enginyeria Informàtica i en Biotecnologia (2014)

  • MICROBIOLOGIA
  • Doble titulació de grau en Enginyeria Química i en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2019)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • Grau en Biotecnologia (2009)

  • MICROBIOLOGIA
  • Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • Grau en Enologia (2014)

  • MICROBIOLOGIA GENERAL
  • Grau en Medicina (2009)

  • MICROBIOLOGIA I PARASITOLOGIA GENERALS
  • Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)

  • ALIMENTS FERMENTATS
  • MICROBIOLOGIA GENERAL
  • SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS
  • Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA