saltar al contingut principal
Cercar
URV

Docència impartida del professor Stchigel Glikman, Alberto Miguel


Docència impartida del professor Stchigel Glikman, Alberto Miguel (curs actual)

    GRAU

    Doble titulació de grau d'Enginyeria Informàtica i de Biotecnologia (2014)

  • MICROBIOLOGIA

  • Doble titulació de grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • MICROBIOLOGIA

  • Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS

  • Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)

  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS

  • Grau d'Enologia (2014)

  • MICROBIOLOGIA GENERAL

  • Grau de Biotecnologia (2009)

  • MICROBIOLOGIA

  • Grau de Medicina (2009)

  • MICROBIOLOGIA CLÍNICA

  • MICROBIOLOGIA I PARASITOLOGIA GENERALS

  • Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)

  • ALIMENTS FERMENTATS

  • MICROBIOLOGIA GENERAL

  • SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS

  • TREBALL DE FI DE GRAU

  • Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS

  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA

  • Nutrició i Metabolisme (2012)

  • TREBALL DE FI DE MÀSTER

  • DOCTORAT

    Programa de Doctorat en Enologia i Biotecnologia

  • ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA

Docència impartida del professor Stchigel Glikman, Alberto Miguel (cursos anteriors)


    DOCTORAT

    Programa de Doctorat en Biomedicina

  • BIOMEDICINA
  • Programa de Doctorat en Enologia i Biotecnologia

  • ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA
  • GRAU

    Doble titulació de grau d'Enginyeria Informàtica i de Biotecnologia (2014)

  • MICROBIOLOGIA
  • Doble titulació de grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • MICROBIOLOGIA
  • Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)

  • MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)

  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • Grau d'Enologia (2014)

  • MICOLOGIA VITÍCOLA
  • MICROBIOLOGIA GENERAL
  • Grau d'Infermeria (2009)

  • BIOLOGIA I MICROBIOLOGIA
  • Grau d'Infermeria (2016)

  • BIOLOGIA I MICROBIOLOGIA
  • Grau d'Infermeria (Campus Baix Penedès) (2016)

  • BIOLOGIA I MICROBIOLOGIA
  • Grau d'Infermeria (Seu Baix Penedès) (2009)

  • BIOLOGIA I MICROBIOLOGIA
  • Grau de Biotecnologia (2009)

  • MICROBIOLOGIA
  • Grau de Medicina (2009)

  • MICROBIOLOGIA CLÍNICA
  • MICROBIOLOGIA I PARASITOLOGIA GENERALS
  • Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)

  • ALIMENTS FERMENTATS
  • MICROBIOLOGIA GENERAL
  • PRÀCTICUM OPCIONAL
  • SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS
  • TREBALL DE FI DE GRAU
  • Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA
  • Nutrició i Metabolisme (2012)

  • TREBALL DE FI DE MÀSTER