saltar al contingut principal
Cercar
URV

Docència impartida de la professora Mestres Solé, Maria Montserrat


Docència impartida de la professora Mestres Solé, Maria Montserrat (curs actual)

    GRAU

    Doble titulació de grau en Enginyeria Química i en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2019)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS

  • QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS

  • Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS

  • QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS

  • Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS

  • QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS

  • Grau en Enologia (2014)

  • ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I

  • ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II

  • Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS

Docència impartida de la professora Mestres Solé, Maria Montserrat (cursos anteriors)


    DOCTORAT

    Programa de Doctorat en Enologia i Biotecnologia

  • ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA
  • GRAU

    Doble titulació de grau en Enginyeria Química i en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2019)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
  • QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
  • Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
  • QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
  • Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
  • QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
  • Grau en Enologia (2014)

  • ANÀLISI INSTRUMENTAL ENOLÒGICA
  • ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I
  • ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II
  • Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
  • QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA
  • PRÀCTIQUES EXTERNES
  • TREBALL FI DE MÀSTER