Sou a: Portada > Estudis > Docència impartida de la professora Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Docència impartida de la professora Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Docència impartida de la professora Ferrando Cogollos, Maria Montserrat (curs actual)
GRAU
Doble titulació de grau en Enginyeria Química i en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2019)
BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA
FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS
FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
Grau en Enginyeria Química (2010)
FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA
FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS
FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA
FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS
FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
MÀSTER
Enginyeria Química/Chemical Engineering (2013)
PRÀCTIQUES EXTERNES
TREBALL DE FI DE MÀSTER
DOCTORAT
Programa de Doctorat en Nanociència, Materials i Enginyeria Química
NANOCIÈNCIA, MATERIALS I ENGINYERIA QUÍMICA
Docència impartida de la professora Ferrando Cogollos, Maria Montserrat (cursos anteriors)
DOCTORAT
Programa de Doctorat en Nanociència, Materials i Enginyeria Química
- NANOCIÈNCIA, MATERIALS I ENGINYERIA QUÍMICA
GRAU
Doble titulació de grau en Enginyeria Química i en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2019)
- BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA
- FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS
- FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
- PRÀCTIQUES EXTERNES (G.EQ)
Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
- FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS
- FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
Grau en Enginyeria Agroalimentària (2010)
- PRÀCTIQUES EXTERNES
Grau en Enginyeria Química (2010)
- FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS
- PRÀCTIQUES EXTERNES
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
- BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA
- FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS
- FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
- PRÀCTIQUES EXTERNES
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
- BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA
- FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS
- FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
- PRÀCTIQUES EXTERNES
MÀSTER
Enginyeria Química/Chemical Engineering (2013)
- PRÀCTIQUES EXTERNES
- TREBALL DE FI DE MÀSTER