saltar al contingut principal
Cercar
URV

Programa Mentor d'Acollida Internacional 2023/24 - 12ª Edició


Adscripció al programa Mentor d'acollida internacional per estudiants de la Universitat Rovira i Virgili

Objectiu

El programa MENTOR d'Acollida internacional té l'objectiu de potenciar i afavorir la integració cultural, acadèmica i lingüística dels estudiants internacionals durant la seva estada a la Universitat Rovira i Virgili. S'articula mitjançant la interacció entre estudiants de la Universitat Rovira i Virgili i els estudiants internacionals que vénen a cursar part dels seus estudis a la URV.

Així mateix, l'estudiant "mentor" URV participa d'una activitat internacional "a casa", ampliant coneixements i experiències pròpies de contextos i situacions multiculturals mentre són un dels punts de referència a la URV per a l'estudiant internacional.

Ser mentor comporta avantatges a l'hora d'optar a programes de mobilitat.

Com apuntar-s'hi?

  1. Llegeix la convocatòria per conèixer els detalls del programa (columna dreta d’aquesta pàgina)
  2. Omple la sol·licitud d'adscripció disponible a través del següent enllaç.

També caldrà que enviis el teu certificat del nivell d'idiomes (en el cas que ens disposis d’algun) per correu electrònic a mobility.in(ELIMINAR)@urv.cat

Període de presentació de sol·licituds:

Si bé la convocatòria té caràcter anual (no canvia durant tot el curs), hi ha dos terminis d'inscripció:

  • PRIMER TERMINI: des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria fins al dia 05 de juny del 2023 (per fer de MENTOR el primer quadrimestre i el curs sencer)
  • SEGON TERMINI: presentació de sol·licituds del 18 d'octubre de 2023 al 18 de novembre de 2023 (per fer de MENTOR el segon quadrimestre).

Fora d'aquest termini, les sol·licituds rebudes no podran inscriure el crèdit AUR, però si obtenir el certificat de participació sempre i quan s'assoleixi la tasca correctament.

Matrícula de l’activitat

Un cop registrat al programa mentor, l'estudiant podrà reconèixer la tasca amb un crèdit (1 crèdit) AUR (Activitats Universitàries Reconegudes).

L'estudiant que desitgi matricular-se a l'activitat universitària reconeguda "Programa Mentor d'acollida internacional" ho podrà fer seguint les indicacions del Centre Internacional.

Per incorporar el reconeixement del crèdit al respectiu expedient acadèmic, caldrà abonar el preu del crèdit docent d'acord amb el «Decret, pel qual es fixen els preus de la prestació de serveis acadèmics de les universitats públiques» i complir amb els requisits acadèmics del programa.

L'I-Center informarà a tots els sol·licitants que s'hagin inscrit dins de termini del període de matrícula i el procediment per a fer-ho.

 RECORDA!

Abans de l’inici de l’activitat, els estudiants mentors rebran informació rellevant sobre el programa i les activitats que cal dur a terme:

  1. En el marc d’una reunió formativa d’assistència obligatòria (presencial o online). S’avisarà per correu electrònic als inscrits
  2. A través del Moodle URV