saltar al contingut principal
Cercar
URV

Voluntariat URV

Amb la creació de l'Oficina de Compromís Social de la Universitat Rovira i Virgili es dóna un especial impuls a l’àmbit del voluntariat.

A través del voluntariat, la URV vol fomentar el desenvolupament de competències transversals en l’estudiantat i l’oportunitat de participar en accions solidaries i útils socialment a tota la comunitat universitària. Això es vol assolir impulsant activitats i iniciatives que promoguin el desenvolupament i la formació integral de l’estudiantat i proposant accions que contribueixin a generar una ciutadania activa, solidària, responsable i crítica.

Amb això, la universitat és vol projectar com una institució compromesa i implicada amb el seu territori èticament, socialment i ambiental.

És per això que, des del VoluntariatURV, treballem conjuntament amb una amplia xarxa d'associacions i entitats orientades a atendre les necessitats socials del nostre territori a partir de les quals es poden identificarperfils de voluntariat que s’ofereixen a tota la comunitat universitària.

I, a més, també oferim formació especialitzada sobre voluntariat i acció social.

Comencem amb la formació en voluntariat (en col·laboració amb la FCVS)

Si no has tingut temps a inscriure’t, no et preocupis. Al novembre 2021, farem una 2a edició i amb la possibilitat de reconèixer crèdits!

I, si ets membre de la comunitat universitària, aquest curs és gratuït (comunica-ho a voluntariat@urv.cat abans d’inscriure’t)

Fes Voluntariat URV!